|

Vacature niet meer actief

Docent(en) NT2, 0,4 | 0,8 FTE (doorlopende werving 2022-2023)

Docent(en) NT2, 0,4 | 0,8 FTE (doorlopende werving 2022-2023)
Ben jij een ervaren docent NT2? Voor het schooljaar 2022-2023 zijn we doorlopend op zoek naar ervaren NT2-docenten.

WAT GA JE DOEN?
Als docent zorg je ervoor dat leerlingen die net in Nederland zijn komen wonen de Nederlandse taal onder de knie krijgen, passend bij het niveau waarop ze na de ISK-opleiding gaan uitstromen. Je verricht de reguliere werkzaamheden als docent, maar de grootste uitdaging is de doelgroep waar je dit mee en waar je het voor doet. Je werkt met een groep jongeren met ieder hun eigen verhaal en achtergrond. De verschillen tussen de leerlingen zijn groot. Dat vraagt om doorzettingsvermogen, creativiteit, goed kunnen differentiëren én onderwijservaring. Naast het aanleren van de Nederlandse taal, draag je ook bij aan de brede ontwikkeling van de leerling en help je de leerling een volwaardige plek te vinden in de Nederlandse maatschappij.

WIE BEN JIJ?
Je hebt de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om stof goed over te brengen. Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding of een 2e graads bevoegdheid voor het VO. Tevens is een afgeronde NT2-opleiding een vereiste.

Verder ben je enthousiast, zeer flexibel, geef je niet snel op en kun je goed improviseren. Heb je ervaring met startersgroepen dan is dat zeker een pre. Tot slot bouw je graag mee met het team ten behoeve van kwalitatief goed ISK-onderwijs.

OVER ONS
De internationale schakelklas van Quadraam (ISK Quadraam) is een school voor leerlingen van 12 tot 18 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. De ISK bereidt leerlingen voor op vervolgonderwijs in Nederland. De nadruk binnen het ISK-onderwijs ligt bij het zo snel mogelijk eigen maken van de Nederlandse taal. Ook wordt er een stevige basis gelegd om meer van Nederland te begrijpen, zodat leerlingen volwaardig mee kunnen doen in de Nederlandse samenleving. Kenmerkend voor de ISK is de hoge mate van onvoorspelbaarheid van de in- én uitstroom van leerlingen. De organisatie is zodanig ingericht dat leerlingen op ieder moment gedurende het schooljaar kunnen instromen. In een kort tijdsbestek van twee jaar wordt er steeds opnieuw gekeken naar de mogelijkheden om recht te doen aan de individuele onderwijsbehoefte van een leerling.
Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving (startdatum in overleg).
  • Vanwege de fluctuerende leerlingaantallen betreft het een tijdelijke aanstelling van een half jaar tot een jaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.366,- (schaal LB CAO VO) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Met deze vacature willen we een pool van geïnteresseerde NT2-docenten verzamelen, zodat we hen direct kunnen benaderen op het moment dat er nieuwe leerlingen binnenkomen. Op dit moment hebben we niet per direct een vacature beschikbaar, maar dit kan dus snel wijzigen.

Ben je geïnteresseerd om een start bij ons te maken na de zomervakantie? Maak dan jouw interesse kenbaar door jouw CV, motivatiebrief én beschikbaarheid toe te sturen voor 28 juni. Indien we mogelijkheden zien binnen onze organisatie nemen we direct contact met je. Deze vacature zal ook in het nieuwe schooljaar (tot 30 september 2022) open blijven staan.

Meer informatie over Quadraam en ’t Venster lees je op www.quadraam.nl en https://vmbo-venster.nl/Onze-school/ISK Heb je vragen en wil je even bellen? Stuur een mailtje, dan maken we een belafspraak. Neem dan contact op met Sanne van der Veen, Afdelingsleider. Sanne is te bereiken per mail: s.vanderveen@isk-quadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Quadraam

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!