|

Vacature niet meer actief

Administratief medewerker 0,5 FTE (tijdelijk/vervanging)

Administratief medewerker 0,5 FTE (tijdelijk/vervanging)
Ben jij een goed georganiseerde en zelfstandige Administratief medewerker en zorg jij er graag voor dat de zaken goed geregeld zijn? Spreekt de cultuur van het Beekdal Lyceum jou aan? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Een administratief medewerker maakt het mogelijk dat gebruikers (collega’s, leerlingen, ouders) zonder problemen aan de slag kunnen met het leerlingenadministratiesysteem (LAS). Hij/zij draagt onder andere zorg voor de aanmaak van opleidingen, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties alsmede de verwerking van alle relevante aanpassingen. Ook regelt hij/zij het overzetten van relevante gegevens naar de start van het nieuwe schooljaar en het bouwen van rapportages behoort eveneens tot je taken. In overleg wordt gezorgd voor het regelen van autorisaties in het leerling administratiesysteem. Omdat we dit schooljaar overgaan helpt hij/zij mee om Som functioneel te maken voor Beekdal.

Competenties:
Proactief, zelfstandig, communicatief vaardig, klantvriendelijk en stressbestendig, flexibel en collegiaal.

Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?
 • Ik werk binnen een fijn team en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb
 • De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd
 • Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed
 • Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!
OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders.

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0,5 FTE vanwege zwangerschapsverlof.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.889,- en maximaal € 2.699,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je ervaring met Som, kennis van Microsoft Office en ben je ICT vaardig. Daarnaast is het een pre als je al eerder als administratief medewerker op een VO school heb gewerkt of vergelijkbare werkzaamheden hebt uitgevoerd bij een andere organisatie.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 3 juli 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen kort na de sluitingsdatum plaatsvinden.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Carolien Zimmerman, Managementassistent. Carolien is te bereiken via 026-3209820 en via c.zimmerman@beekdallyceum.nl.

Let op: Alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen. Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!