|

Vacature niet meer actief

Docent Bedrijfseconomie, 1e of 2e graad, 0,8 |1,0 FTE (regulier, combi functie - nieuwe schooljaar)

Docent Bedrijfseconomie, 1e of 2e graad, 0,8 | 1,0 FTE (regulier, combi functie - nieuwe schooljaar)
Ben jij een enthousiaste en bevlogen docent Bedrijfseconomie? Weet jij het beste uit je leerlingen naar boven te halen? Dan is de functie van Docent bij het Olympus College en Lyceum Elst een uitgelezen kans,

Het betreft namelijk een combi functie verdeeld over 2 scholen te weten Olympus College Arnhem en het Lyceum Elst. Beide scholen hebben 0,4-0,5 Fte ruimte voor een nieuwe Collega. Dus vind je het leuk om afwisselend op 2 scholen te werken? Spreekt die dynamiek je aan? Reageer dan snel.

WAT GA JE DOEN?
Lessen Bedrijfseconomie! Je geeft het merendeel van de lessen aan de bovenbouw op havo en vwo. Dit doe je met enthousiasme en inlevingsvermogen, waarbij jij volop ruimte biedt om zelf te leren Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en past je werkvormen daaropaan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren.

Olympus College
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders.

Lyceum Elst
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels 1000 leerlingen in Elst (Gelderland). Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Begeleiding van nieuwe collega’s vinden wij ook belangrijk.

Olympus College en het Lyceum Elst zijn beide onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2022 (exacte startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een dienstverband van een jaar voor 0,8 | 1,0 FTE. Bevalt het na een jaar goed van beide kanten, dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
  • Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring volgens . (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid voor Bedrijfseconomie. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent en affiniteit hebt met onze leerlingen. Daarnaast spreekt de dynamiek van het werken op 2 scholen elk met een eigen identiteit je enorm aan.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 27 juni 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Olympus College of het Lyceum Elst lees je op www.quadraam.nl. Voor aanvullende vragen over de vacature kun je contact opnemen met het Olympus via Andre Peter IJzerman, e-mail: a.p.ijzerman@olympuscollege.nl of met het Lyceum Elst via Wout Claessens, e-mail: w.claessens@lyceumelst.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!)? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!