|

Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke opvoeding 0,8-1 FTE (regulier)

Docent Lichamelijke opvoeding 0,8-1 FTE (regulier)
Ben jij een bevlogen docent een ervaren docent sport en bewegen die het team van ISK Quadraam komen versterken. Ben je flexibel en komend schooljaar beschikbaar? We maken graag met je kennis!

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?
Je verricht de reguliere werkzaamheden als docent sport en bewegen, maar de grootste uitdaging is de doelgroep waar je dit mee en voor doet.
Je werkt met een groep jongeren met ieder hun eigen verhaal en achtergrond. Sommige leerlingen hebben weinig bewegingsvaardigheden, terwijl andere leerlingen in het land van herkomst actief een sport beoefenden. De verschillen tussen de leerlingen zijn dus groot.

Daarnaast zijn de klassen aan wie je les gaat geven pas net in Nederland en zijn de leerlingen de Nederlandse taal nog niet machtig. Als docent vragen we dan ook van jou doorzettingsvermogen, creativiteit én onderwijservaring.

Je hebt de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om stof goed over te brengen. Verder ben je enthousiast, ben je zeer flexibel, geef je niet snel op en kun je goed improviseren. Tot slot bouw je graag mee met het team ten behoeve van kwalitatief goed ISK-onderwijs.

Naast dat je als docent aan de slag gaat, word je ook mentor van een groep. Het mentorschap pak je samen op met een collega.

WIE ZIJN WIJ?
De internationale schakelklas van Quadraam (ISK Quadraam) is een school voor leerlingen van 12 tot 18 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. De ISK bereidt leerlingen voor op vervolgonderwijs in Nederland. De nadruk binnen het ISK-onderwijs ligt bij het zo snel mogelijk eigen maken van de Nederlandse taal.

Ook wordt er een stevige basis gelegd om meer van Nederland te begrijpen, zodat leerlingen volwaardig mee kunnen doen in de Nederlandse samenleving. Kenmerkend voor de ISK is de hoge mate van onvoorspelbaarheid van de in- én uitstroom van leerlingen. De organisatie is zodanig ingericht dat leerlingen op ieder moment gedurende het schooljaar kunnen instromen.

In een kort tijdsbestek van twee jaar wordt er steeds opnieuw gekeken naar de mogelijkheden om recht te doen aan de individuele onderwijsbehoefte van een leerling.

Naast uren binnen de ISK geef je ook lessen op de Oekraïense school Arnhem. Hier volgen sinds april zo’n 80 Oekraïense leerlingen onderwijs. Ook krijgen Nederlandse les, maar volgen ook deels een onderwijsprogramma in het Oekraïens is.

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou vanaf 01 Augustus 2022 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract. Vanwege de fluctuerende leerlingaantallen betreft het een tijdelijke functie tot 31 juli 2023.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.366,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom kun je via Goodhabbitz trainingen volgen. Ook kun je via onze huis academy Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een afgeronde ALO-opleiding (vereiste!). Daarnaast is ervaring met nieuwkomersleerlingen een pré.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons met jouw sollicitatie voor 07 juli 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden kort na de sluitingsdatum van de vacature.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Sanne van der Veen via s.vanderveen@isk-quadraam.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Quadraam

Thomas A Kempislaan 6822
Arnhem Netherlands 3

Thomas A Kempislaan 6822 Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!