Vacature niet meer actief

Conciërge 0,8 FTE

De vacature

VACATURE CONCIËRGE 0,8 FTE (regulier)
Ben jij onze nieuwe enthousiaste conciërge? Ben jij een handige vrouw of man en een echte aanpakker? Ben jij een doener die graag zelfstandig werkt? Heb jij een groot hart voor onze VMBO leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Samen met onze hoofd conciërge zorg jij ervoor dat onze school er spik en span uitziet en voor iedereen veilig en toegankelijk is! Jij werkt graag zelfstandig en ziet het werk ‘liggen’. Of het nu gaat om het openen en sluiten van de school, het vervangen van een lamp, of onrust op het schoolplein, jij regelt het. Je maakt makkelijk verbinding, maakt zaken bespreekbaar en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van onze leerlingen. Voor leerlingen heb jij een voorbeeldfunctie en dit laat jij dan ook zien. Je bent een prettige en energieke collega voor je team. Je herkent jezelf in de woorden: pro-actief, doener, helpen, enthousiasmeren, samenwerken en flexibel.

Waarom werk ik op het Maarten van Rossem?
 • ‘Het is een warm bad. Ik kwam niet uit het onderwijs, maar wordt zo blij van deze leerlingen. Ik wil echt niks anders meer’.
 • ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
 • ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’
OVER ONS
Het Maarten van Rossem in Arnhem is een kleinschalige school en goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school. Met ongeveer 420 leerlingen werken onze collega’s iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw beroep binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per juni 2019 (uiteraard rekening houdend met een eventuele opzegtermijn) een inspirerende en uitdagende werkomgeving! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je start met een jaarcontract en ontvangt bij goed functioneren na 1 jaar een vaste aanstelling.
 • Je kunt per direct aan de slag voor minimaal 0,8 FTE (30 uur).
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.740,00 en maximaal € 2.413,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere conciërges.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Naast dat je handig bent en graag met onze jongeren werkt vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, verbinding kunt maken, een aanpakker bent en vooral zelfstandig kunt en wilt werken. Je voelt je verantwoordelijk en krijgt er energie van als alles goed geregeld is.

Vanwege de verantwoordelijkheid van deze functie vragen wij om een recente VOG.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem lees je op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze locatiemanager, Hanny van de Peppel. Hanny is te bereiken via 026 320 2860 of per mail: h.vandepeppel@maartenvanrossem.nl.

Reageren kan tot en met 16 mei 2019.

PLANNING GESPREKKEN
De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 20 mei a.s. Zijn we beide na dit gesprek nog even enthousiast? Dan volgt een laatste gesprek met onze directeur op donderdag 23 mei a.s.

Ook nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Tot binnenkort!
Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!