|

Vacature niet meer actief

Ondersteuner medewerker Roosterbureau 0,6 | 0,8 FTE (regulier)

Ondersteuner medewerker Roosterbureau 0,6 | 0,8 FTE (regulier)
Ben jij ondernemend en kom je goed tot je recht in een dynamische omgeving? Denk jij in oplossingen, ben je toegankelijk voor collega’s en houd jij je hoofd koel tijdens drukke periodes? Ga dan aan de slag als Ondersteuner medewerker Roosterbureau bij het Liemers College

WAT GA JE DOEN?
Als ondersteuner zorg je ervoor dat de roostermakers op je kunnen rekenen. Je voert alle voorkomende werkzaamheden goed en zorgvuldig uit. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van werkzaamheden betreffende het dagrooster, zorgdragen voor goede communicatie tussen het roosterbureau , teamleiders en collega’s van het Liemers College, voorbereiden surveillanceroosters enz.

Kortom een dynamische rol waar jij je energie in kwijt kan.

Over het Liemers College
Het Liemers College is een gewone school maar met bijzondere dingen! We zijn een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar en Didam, waar de leerlingen en docenten elkaar kennen. We zijn één school, maar elke locatie is uniek!

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WIE BEN JIJ?
Je bent dynamisch en stressbestendig;
Je bent flexibel en breed inzetbaar;
Je hebt ervaring en affiniteit met Plannen of zelfs ervaring in de rol van Roostermaker.
Je bent een echte teamplayer.

Je herkent je in de woorden: zorgvuldig, pro-actief en collegiaal.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou 1 augustus 2022 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 | 0,8 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.954,- en maximaal € 2.826,-per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Mogelijkheden om na deze vervanging op andere scholen van Quadraam aan de slag te gaan!

Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma "Blijf bevlogen!" ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.


WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol uit te voeren heb je MBO/HBO denkniveau nodig en heb je kennis en ervaring met administratieve processen. Ervaring met roostermaken/ plannen is geen eis maar wel heel mooi meegenomen.

Binnen deze rol bieden we je graag de mogelijkheid om door te groeien naar de functie Roostermaker. Opleiding en begeleiding van ons is uiteraard een onderdeel van dit proces.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie vóór 18 juli 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (online) gesprek. Meer informatie over Quadraam en het Liemers College kun je vinden op www.quadraam.nl


Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Hilco Boersma, onderwijsdirecteur. Hilco is te bereiken per mail h.boersma@liemerscollege.nl of via telefoonnummer 06- 205 332 17.

EN VERDER
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!