|

Vacature niet meer actief

Docent Kunstvakken 0,6 FTE (Vervanging/tijdelijk, nieuwe schooljaar)

Docent Kunstvakken 0,6 FTE (Vervanging/tijdelijk, nieuwe schooljaar)
Ben jij onze enthousiaste docent Kunstvakken? Heb jij een groot hart voor onze vmbo leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen?

Wil jij werken op een school waar jouw bijdrage er werkelijk toe doet, en die volop in beweging is? Ga dan aan de slag op het Westeraam in Elst!

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?
Je gaat kunstvakken geven, zoals tekenen, handvaardigheid en CKV. Vanuit jouw liefde voor het vak en alles wat daarmee te maken heeft, inspireer en motiveer je onze leerlingen. Je neemt je collega’s en leerlingen mee in modern onderwijs.

Jij sluit aan bij de leerling en bent in staat door een coachende stijl de leerling te betrekken en actief mee te laten doen. Leerlingen kunnen zich bij jou op hun eigen tempo ontwikkelen. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt echt iets toe! Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, gericht op samenwerken, vernieuwen, ondernemend en dol op onze vmbo leerlingen.

Waarom werk ik op Het Westeraam?

 • Ik werk op Het Westeraam omdat ik deel wil nemen aan de sociale ontwikkeling van onze leerlingen. Sinan Bagci, docent Economie
 • Het Westeraam is een levendige school met een hechte club collega’s. Dat zorgt ervoor dat je zichtbaar bent en deelneemt. Ik ervaar dat mijn bijdrage ertoe doet. #gewoondoen.
 • Ik voel veel ruimte en waardering voor eigen inbreng en ik houd van samenwerken! Lisanne Domensino, docent Wiskunde

OVER ONS
Het Westeraam is een jonge en levendige school in Elst (Gelderland). We werken veel samen met het Maarten van Rossem VMBO in Arnhem-Zuid. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren waar ze in de toekomst veel aan hebben.

Wij kénnen en zíen onze leerlingen en hebben oog voor wie zij zijn of willen zijn. We leren ze stapje voor stapje verantwoordelijkheid te nemen voor hun leerproces en bereiden hen voor op de toekomst.

Dit doen we door buitenschools leren, maatwerk in onderwijs en persoonlijke ontwikkeling.​ We staan open voor ontwikkeling en vernieuwing, hoe uitdagend ook.

In ons Koersdocument hebben we de kaders geschetst voor het onderwijs van de toekomst op onze school. Hierbij staat contextrijk onderwijs via een persoonlijke leerroute centraal, waarbij we onze leerlingen nadrukkelijk uitnodigen om zelf regie te nemen. Wil je iets meer beeld bij deze plannen? Bekijk dan dit filmpje!

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij werken ook samen met Lyceum Elst (mavo, havo en vwo). Beide scholen staan op hetzelfde terrein.

Wij zijn een VMBO school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Met ongeveer 570 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en enthousiasme aan de toekomst van onze leerlingen. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team.

Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Samen werken en samen ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid, vertrouwen en verbinding!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 01 oktober 2022 (eerder starten is in overleg mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

 • Je ontvangt een contract voor de duur van de vervanging vermoedelijk tot begin april waar erna afhankelijk van formatie wellicht meer perspectief mogelijk is.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom kun je via Goodhabbitz trainingen volgen. Ook kun je via onze huis academy Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je bij voorkeur (bijna) in bezit van een 1e graad bevoegdheid Kunstvakken. Je hebt ruime ervaring met lesgeven op het vmbo en hebt een echte klik met deze leerlingen! Bij voorkeur ben je 0,8 FTE beschikbaar.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons door jouw sollicitatie uiterlijk voor 02 oktober 2022 in te dienen. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek!

Meer informatie over Quadraam en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en www.westeraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Koen Loose via zijn mail k.loose@hetwesteraam.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Het Westeraam

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!