Vacature niet meer actief

Locatieleider

De vacature

SYMBION ZOEKT EEN: LOCATIELEIDER 0,8 / 1,0 fte

DE UITDAGING
Heb jij passie voor het praktijkonderwijs? En denk jij altijd in kansen en oplossingen? Lees dan vooral verder!
Met ingang van komend schooljaar zoeken wij een locatieleider voor Symbion. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 40 collega’s en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het pedagogisch en didactisch handelen binnen de school.
Je weet daarnaast collega’s te stimuleren en ruimte te creëren voor verdere vernieuwing en ontwikkeling van het onderwijs. De talenten van de teamleden weet je daarbij maximaal te benutten en je weet de diversiteit aan krachten in het team tot een geheel te smeden.

DE OMGEVING
Symbion is dé school voor praktijkonderwijs in de Liemers en is gevestigd in een mooi gebouw in Didam.
De regio en ook Symbion kent een sterke demografische krimp wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt.

Als locatieleider Symbion werk je nauw samen met de algemeen directeur PrO en de collega locatieleider bij Produs (de andere praktijkschool, onderdeel van Quadraam). Als MT zijn jullie samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de scholen.

WAT BRENG JE MEE?
Op de eerste plaats een groot hart voor en verstand van het praktijkonderwijs! In jouw denken en handelen staat de leerling centraal. Je hebt kennis van en ervaring met de doelgroep en weet dat je samen met het team een belangrijke rol hebt in het realiseren van een kansrijke toekomst.

Als leider heb je een open mind en ben je zichtbaar en toegankelijk voor collega’s en leerlingen. Je hebt een sterk empathisch vermogen en een coachende leiderschapsstijl. Je geeft mensen ruimte en vertrouwen en bent in staat ze te verbinden en uit te dagen tot ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
Je faciliteert en ondersteunt het team in professioneel (samen)werken waarin vertrouwen en ruimte belangrijke begrippen zijn. Je bent ook resultaatgericht en besluitvaardig. Je kunt snel schakelen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau, aangetoond door opleiding en ervaring. We zoeken iemand die ervaring heeft met het geven van leiding aan teams en die zich voor een langere tijd wil verbinden aan onze school.

WIJ BIEDEN!
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Je krijgt de verantwoordelijkheid om als onderdeel van het MT en de docenten het praktijkonderwijs verder te ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een dienstverband voor 0,8 fte tot 1,0 fte per 1 augustus 2019 met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Het salaris bedraagt vanaf juni 2019 minimaal € 3.561,- en maximaal € 5.546,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een maandelijkse bruto vergoeding ter hoogte van 5% van het maandsalaris ter compensatie van (eventueel) overwerk.
 • € 25,- netto onkostenvergoeding.
 • € 25,- netto vergoeding ter compensatie van reizen tussen Quadraam scholen.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime diensterband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, aankopen te doen via Coolblue, etc.
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO. Zakelijke kilometervergoeding van € 0,28 cent per kilometer.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en Symbion lees je op www.quadraam.nl en www.symbion-vo.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze interim directeur Gert-Jan van Steenis te bereiken via 06-51571031 of per mail g.vansteenis@produsarnhem.nl.

Reageren kan via Meesterbaan tot en met 29 mei 2019. De gesprekken vinden naar verwachting plaats in de week van 10 juni 2019.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Didam

Hoge Witteveld 2

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!