|

Docent Zorg & Welzijn Produs 0,7 | 0,8 FTE FTE (tijdelijk/vervanging)

Docent Zorg & Welzijn Produs 0,7 | 0,8 FTE FTE (tijdelijk/vervanging)

We zoeken voor onze Praktijkschool Produs en voor het profiel Zorg en Welzijn een nieuwe tijdelijke collega. Je geeft met ons vorm aan het onderwijs van morgen!​ Ben jij degene die Zorg & welzijn en praktijkgericht onderwijs een warm hart toedraagt? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN?
Je gaat het vak Zorg & Welzijn verzorgen voor onze bovenbouw van de opleiding zorg. Verder neem je deel aan teamvergaderingen, bereid je je lessen voor en overleg je met je collega’s van de bovenbouw. Vanuit jouw liefde voor Zorg & Welzijn en alles wat daarmee te maken heeft, inspireer en motiveer je onze leerlingen. Je doet dat in een wisselende stijl en didactiek.

Je bent ondernemend en hanteert een coachende stijl naar de leerlingen. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt iets toe! Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, proactief, gericht op samenwerken en je kunt je vinden in de koers van onze school. Je werkdagen zullen: zijn ma, di, do en vrijdag.

WAAROM WERK IK BIJ PRODUS?

‘Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Produs is de praktijkschool in Arnhem zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 200 leerlingen. Ons team bestaat uit 40 collega’s. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling, zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze waarden? Vertrouwen, betrokken, meelevend, verantwoordelijkheid, ambitieus en werken vanuit kansen!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou medio september 2022 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor circa 0,7 tot 0,8 FTE voor de duur van de vervanging.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.865,- en maximaal € 4.366 ,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 2e graads bevoegdheid voor Zorg & welzijn (of een andere vergelijkbare opleiding). Je handelt vanuit ondernemerschap en zoekt steeds verbinding met de (school)omgeving. Tot slot heb je affiniteit met de leerlingen en is ervaring met een praktijkschool een pre maar geen must.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je meedoen en onderdeel uitmaken van ons team? ​Verras ons door jouw sollicitatie uiterlijk voor 27 augustus 2022 in te dienen. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.​ Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen vrijdag 2 september (na de zomervakantie) plaats vinden.
Meer informatie over Quadraam en Produs lees je op www.quadraam.nl en www.produsarnhem.nl.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Nicole Roseboom, locatiedirecteur. Nicole is te bereiken per mail n.roseboom@produsarnhem.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
vrijdag 26 augustus 2022
Contactpersoon
Nicole Roseboom
Aangemaakt door
Mathijs
School
Produs Praktijkonderwijs
Functie
Zorg en gezondheid
Soort onderwijs
Praktijk onderwijs
Opleidingsniveau
2e graads, HBO
Salaris en Schaal
€ 2.865 - € 4.366 (LB)
FTE
0,7 FTE, 0,8 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Praktijkonderwijs Locatie Produs Leidenweg, 60, 6843 LD, Arnhem
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!