|

Roostermaker, 0.8 – 1.0 FTE (regulier)

Roostermaker, 0.8 – 1.0 FTE (regulier)
We zoeken iemand die graag complexe problemen oplost en de beste roosters opstelt voor onze school. Iemand die meedenkt over het rooster en hoe vernieuwend onderwijs (maatwerk) in het rooster vorm kan krijgen.

Je bent geïnteresseerd in onderwijs, kunt goed prioriteiten stellen, werkt nauwkeurig en ziet het belang van een goed resultaat. Herken je je hierin, dan komen we graag met je in gesprek voor een baan als roostermaker bij het Olympus College in Arnhem.

WAT GA JE DOEN?
Je maakt samen met onze andere roostermaker het basisrooster, verwerkt de dagelijkse roosterwijzigingen en maakt de roosters voor de toetsweek. Analyseren, verbinden en puzzelen kun jij dus als geen ander. Jij gaat door tot je de beste oplossing hebt.

Je bent een prettige en energieke collega voor je team en jij herkent jezelf in de woorden: daadkrachtig, pro-actief, verantwoordelijk, snel schakelen, accuraat, analytisch en oplossingsgericht. In het huidige schooljaar werk je nog met Untis, maar het schooljaar daarop stappen we over op Zermelo.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?

 • ‘Je komt werken in een fijn team van onderwijsondersteuners, waarbij we ook elkaar ondersteunen.
 • ‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen onderwijsondersteuners, docenten en leerlingen’
 • ‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
 • ‘Het verloop is laag, we zijn een hecht en sterk team’

OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds.

We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team

Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 november 2022 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 -1,0 FTE, met uitzicht op een vaste dienstverband.
 • Inschaling vindt, afhankelijk van ervaring en opleiding, plaats in schaal 8, op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt dan minimaal 2.439,- euro en maximaal 3.686,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen is het met name belangrijk dat je ICT-vaardig bent, zeer accuraat werkt, goed en graag puzzelt en creatief bent in oplossingen. Je kunt goed en duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen goed af te wegen.

Voor deze functie vragen wij een MBO+ of HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur heb je een opleiding tot roostermaker afgerond en +/- 5 jaar ervaring als roostermaker. Ervaring met Zermelo is zeker een pré.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag voor 03 oktober 2022 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren doe je via www.werkenbijquadraam.nl.

Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken kort na de sluitingsdatum van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl. Wil je meer weten over deze vacature of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze conrector, André Peter IJzerman. André Peter is te bereiken per mail: ap.ijzerman@olympuscollege.nl


MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test!
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 2 oktober 2022
Contactpersoon
André Peter IJzerman
Aangemaakt door
Loek
School
Olympus College
Functie
Roostermaker
Opleidingsniveau
MBO, HBO
Salaris en Schaal
€ 2.439 - € 3.686 (Schaal 8)
FTE
0,8 FTE, 1,0 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Olympus College Olympus, 11, 6832 EL, Arnhem
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!