Vacature niet meer actief

Docent Muziek 1e of 2e graad

De vacature

HET OLYMPUS COLLEGE ZOEKT EEN
Docent Muziek 1e en/ of 2e graad 0,2- 0,25 FTE

WELKOM!
Wij zijn met ingang van 1 augustus 2019 op zoek naar een docent Muziek 1e of 2e graad bevoegd. Stimuleer jij graag de muzikale en creatieve talenten van leerlingen? Lees dan verder!

DE OMGEVING
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Niet alleen in de lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. De school streeft naar goed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen. We bieden een veilige leeromgeving met duidelijke kaders voor leerlingen.

JOUW PROFIEL
Je bezit een 1e of 2e graads bevoegdheid Muziek. Je bent communicatief vaardig en weet daardoor de leerlingen te motiveren en te inspireren. Je bent gericht op samenwerking met leerlingen, collega’s en directie van de school. Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en draagt bij aan een gezond pedagogisch en didactisch klimaat. Tevens straal je van nature autoriteit en gezag uit, je bent flexibel, enthousiast, stress-bestendig, oplossingsgericht, pro actief en je bent gestructureerd. Je ziet het als uitdaging om samen met je team een goed onderwijsresultaat neer te zetten.

WIJ BIEDEN
Het betreft een jaarcontract en bij goed functioneren kan dit na 1 jaar worden omgezet naar vast. Het betreft een LB-functie met een maximaal salaris van € 4.186,- per maand (fulltime). De cao VO is van toepassing.

Het Olympus College is onderdeel van Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe.
Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden dan ook alle middelen en mogelijkheden geboden door middel van een Virtueel Ontwikkelings Centrum (www.voc-quadraam.nl).

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Olympus College kun je vinden op www.olympuscollege.nl.
Voor vragen kun je contact opnemen met Bert Langkamp, afdelingsleider te bereiken op telefoonnummer (026) 320 2877.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot 30 mei 2019 via www.quadraam.nl, ‘vacatures’.
Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl.
Als je op de website van Quadraam op de vacature van je interesse klikt, word je direct doorgelinkt naar meesterbaan.

LET OP ! Sollicitaties buiten Meesterbaan kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Olympus 11

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!