|

Vacature niet meer actief

Docent Wiskunde eerstegraads, 0,8 | 1,0 FTE (regulier)

Docent Wiskunde eerstegraads, 0,8 | 1,0 FTE (regulier)
Vanwege een vertrekkende collega zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor onze sectie wiskunde. Weet jij leerlingen te boeien in de taal van getallen en formules en heb je een duidelijke visie op het vak? Dan hebben we een interessante baan voor je. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het wiskundeonderwijs op een havo/vwo-locatie van een gemoedelijke streekschool met prettige leerlingen.

Natuurlijk verwachten we dat je vakinhoudelijk competent bent. Daarnaast kun je goed contact met leerlingen maken en sta je pedagogisch sterk in je schoenen. Gaat jouw hart sneller kloppen van het helpen, begeleiden en kennis overdragen aan leerlingen? Dan ben jij de docent wiskunde die wij nodig hebben!

WAT GA JE DOEN?
Wiskundelessen geven binnen voornamelijk het eerste en deels tweedegraads lesgebied (Wageningse Methode). Een wisselende stijl en didactiek vinden we belangrijk, naast een gedegen uitleg. Je weet de leerlingen uit te dagen en biedt ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren.

Binnen je vakgroep heb je een heldere visie op het vak en deze weet je ook uit te dragen. Je ontwikkelt lesmateriaal en toetsen en vindt samenwerking belangrijk. Je durft nieuwe dingen uit te proberen en je kunt goed feedback geven én ontvangen. Daarnaast neem je deel aan werkgroepen buiten je vak en lever je een actieve bijdrage aan het onderwijskundig team waar je deel van wordt. Het draaien van een mentoraat is voor jou vanzelfsprekend onderdeel van je werk. Je bent leerlinggericht.

Over het Liemers College
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam. We zijn sterk leerlinggericht en staan bekend om de prettige en persoonlijke sfeer. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Direct een vaste aanstelling is bespreekbaar en inschaling vindt plaats op je huidige ervaring en kennis. Daarnaast bieden we een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VO. Tevens behoort een tegemoetkoming in de verhuiskosten ook tot de mogelijkheden. Er is ons dus veel aangelegen om hier een goede kandidaat voor te vinden.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Een direct vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Bij voorkeur is de start per 1 november 2022 (uiteraard startdatum in overleg). Omvang tussen 0,8 fte en 1,0 fte.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en huidige ervaring conform CAO VO
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 euro per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT VRAGEN WIJ?
Je bent in het bezit van een 1e graad lesbevoegdheid voor het vak wiskunde. Ook wanneer je al een tweedegraads bevoegdheid hebt en bezig bent met je eerstegraads bevoegdheid, willen wij je graag uitnodigen om te solliciteren.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 06 oktober 2022. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider Babette van Weelden. Babette is het beste te bereiken op b.vanweelden@liemerscollege.nl of op 06 47488776.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl

EN VERDER
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!