|

Vacature niet meer actief

Toezichthouder 0,6 | 1,0 FTE (tijdelijk)

Toezichthouder 0,6 | 1,0 fte (tijdelijk)
Ben jij een aanpakker en heb je oog voor detail? Ben jij zelfstandig en steek je graag je handen uit de mouwen? Kom je graag in contact met jongeren? En heb je geen probleem met leerlingen aanspreken/coachen op hun gedrag? Ga dan aan de slag als Toezichthouder op het Candea College.

WAT GA JE DOEN ?
Wij zijn opzoek naar versterking van ons team! Je houdt toezicht binnen onze school en het schoolterrein. Spreekt leerlingen aan op (on-)gewenst gedrag en verricht verschillende facilitaire en lichte administratieve werkzaamheden.

Op deze manier draag jij zorg voor een veilige en positieve leer- en leerklimaat in onze school. In de toekomst is het mogelijk dat je ook ingezet wordt bij andere gebouwen. Je bent graag het goede voorbeeld voor leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team. Je herkent jezelf in de woorden: zelfstandig, gericht op samenwerken, stevige persoonlijkheid, positief en energiek.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?

 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven.

Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 november 2022 (voorkeur om zo spoedig mogelijk te starten in overleg ) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,6 | 1,0 FTE.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 3. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.907,- en maximaal € 2.568,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8 ,33%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.


WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een stevig persoon die toezichthouder wil worden. Heb je enige ervaring met jongeren begeleiden? Dan heb je zeker een streepje voor.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candeacollege.nl Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze Directeur bedrijfsvoering en onderwijs Hans Markhorst, Hans is te bereiken per mail via h.makhorst@candea.nl.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Eltensestraat (ELT)

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!