Vacature niet meer actief

Othopedagoog 0,6 FTE

De vacature

Orthopedagoog 0,6 FTE (vervanging zwangerschapsverlof)
Ben jij een orthopedagoog met affiniteit voor het onderwijs? Heb jij een groot hart voor onze VMBO leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem! Het betreft een vacature voor vervanging wegens zwangerschapsverlof voor 0,6 fte met ingang van 19-08-2019.

WAT GA JE DOEN?
 • diagnostiek en advisering op het gebied van gedrags- en leerproblemen
 • het coachen en begeleiden van leerlingen
 • het leveren van een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen, zoals het
  intern zorgteam en het zorg- en adviesteam
 • het leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team en de school waar je deel vanuit maakt.
 • werkzaamheden voorzitter loket passend onderwijs de Liemers (detachering voor 0,2 FTE)
Waarom werk ik op het Maarten van Rossem?
 • ‘Het is een warm bad. Ik kwam niet uit het onderwijs, maar word zo blij van deze leerlingen. Ik wil echt niks anders meer.”
 • ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
 • ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’
OVER ONS
Het Maarten van Rossem in Arnhem is een kleinschalige school en goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school. Met ongeveer 420 leerlingen werken onze collega’s iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw beroep binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving! Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je start met ingang van 19-08-2019 met een vervangingsdienstverband, in ieder geval tot 16 december 2019.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.522,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Uiteraard heb jij de WO studie Orthopedagogiek succesvol afgerond. Heb je ervaring in het (VMBO) onderwijs dan is dat helemaal fijn! Verder ben je erop gericht het maximale uit je leerlingen te halen en kun je focus aanbrengen in je werk. Je bent resultaatgericht en krijgt energie van samenwerken met je collega’s en het verbeteren en ontwikkelen van onze school.

Vanwege de verantwoordelijkheid van deze functie vragen wij om een recente VOG.

LATEN WE KENNISMAKEN!
We komen graag met je in contact. Heb je vragen over de functie? Wil je een dag meelopen? Neem gerust contact op met Dianne Sterk, afdelingsleider/ondersteuningscoördinator en bereikbaar op (026) 320 28 64. Meer informatie vind je ook op www.maartenvanrossem.nl en op www.quadraam.nl .

Je kunt tot 28 mei 2019 reageren. Dat kan alléen via Meesterbaan. De gesprekken vinden plaats in de week van 3 juni 2019. De vacature is ook intern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.
Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!