Vacature niet meer actief

Docent PIE (of studerend) 0,8- 1,0 FTE Maarten van Rossem, (direct vast)

De vacature

VACATURE DOCENT PIE (produceren, installeren & energie) OF STUDEREND, 0,8 – 1,0 FTE (direct vast)

Ben jij onze enthousiaste docent PIE? Ben jij technisch onderlegd, kun jij bankwerken, lassen, plaatwerken en frezen, maar nog veel belangrijker, heb jij een groot hart voor onze VMBO leerlingen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?

Lessen geven en innoveren! Vooral op het gebied van metaal, constructie en bankwerken, maar ook op de andere onderdelen van PIE. Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geinteresseerd in de leefwereld van jouw leerlingen. Je helpt en begeleid hen op het techniekplein en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt met het team graag pro-actief mee over innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, begeleiden/ coachen, samenwerken en flexibel en coachen.

Waarom werk ik op het Maarten van Rossem?
‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
‘Het gaat verder dan alleen onderwijs het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’
‘Het is een warm bad. Ik kom uit de techniek maar word zo blij van deze leerlingen. Ik wil echt niks anders meer."

OVER ONS

Het Maarten van Rossem in Arnhem is een kleinschalige school en goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 420 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Heb jij nu een vast dienstverband? Dan behoort direct starten met vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden!
  • Je kunt per direct aan de slag voor minimaal 0,8 tot 1,0 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.689,00 en maximaal € 4.098,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten PIE.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?

Naast dat je technisch onderlegd bent en graag met onze jongeren werkt vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, verbinding kunt maken, een aanpakker bent en een luisterend oor & coach kunt zijn voor onze leerlingen. Verder beschik je over een bevoegdheid docent PIE of ben je bereid deze te gaan behalen.

LATEN WE KENNISMAKEN!

Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem lees je op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze locatiemanager, Bjorn Vos. Bjorn is te bereiken via 06-51 02 7095 of per mail: b.vos@maartenvanrossem.nl. Je mag ook contact opnemen met Marieke de Wildt, recruiter Quadraam, 06- 456 41 694. Je kunt ons beide appen, ook ‘s avonds!

Reageren kan tot en met 31 mei 2019.

Ook nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Wil je hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact op met Bjorn Vos. Tot binnenkort!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!