Vacature niet meer actief

Technisch Onderwijsassistent Biologie 0,65 FTE

De vacature

Technisch Onderwijsassistent Biologie (TOA) op het Stedelijk Gymnasium Arnhem, 0,65 FTE
Ben jij een enthousiaste technisch onderwijsassistent (TOA) voor het vak biologie? Heb jij affiniteit met onze vwo-leerlingen en krijg jij energie van het begeleiden en ondersteunen bij practica? Ga dan aan de slag als TOA biologie op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Als TOA ondersteun jij onze docenten biologie. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je begeleidt leerlingen bij practica, zorgt voor een veilige leeromgeving en je bent in staat om het maximale uit een leerling te halen. Dit doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Ook ondersteun jij waar nodig bij de vakken natuurkunde, scheikunde en nlt (natuur, leven & technologie). Ook kan het zijn dat je surveilleert bij inhaaltoetsen. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, oplossingsgericht, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • ‘Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en fouten te maken’
 • ‘Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen’
 • ‘Op onze school staan docenten en leerlingen voor je klaar om te helpen’

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 1000 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere programma's. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je krijgt een aanstelling voor 0,65 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.874,00 en maximaal € 2.710,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere TOA’s.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.


WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben jij in bezit van een MBO diploma technisch onderwijsassistent en heb je ervaring als TOA. Verder heb je veel affiniteit met onze vwo-leerlingen en ben je ICT vaardig.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met ons hoofd administratie, Fien Visser. Fien is te bereiken via 026-3209842 of per mail: f.visser@gymnasiumarnhem.nl.

Ook nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Tot binnenkort!

SOLLICITEREN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 27 mei 2019. De gesprekken vinden plaats in de eerste week van juni.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thorbeckestraat 17

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!