Vacature niet meer actief

Docent Drama 1e graad

De vacature

Docent Drama 1e graad op het Olympus College Arnhem, 0,3 FTE
Ben jij een enthousiaste docent drama? Wil jij graag lesgeven aan de onderbouw van het mavo, havo en vwo en onderdeel uitmaken van onze brede kunstsectie? Ga dan aan de slag als docent drama op het Olympus college in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Dramalessen verzorgen! Dit doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Je bent communicatief vaardig en weet daardoor de leerlingen te motiveren en te inspireren. Je bent gericht op samenwerking met leerlingen, collega’s en directie van de school. Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en draagt bij aan een gezond pedagogisch en didactisch klimaat. Je maakt deel uit van onze creatieve kunstsectie (drama, muziek en dans).
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, flexibel, creatief, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?
‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen’
‘Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten, dat is echt anders dan op andere scholen’
‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
‘Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team’

OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenlesactiviteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.


WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
  • Je krijgt een aanstelling voor 0,3 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten drama.
  • Mogelijkheid om door te groeien binnen zowel het Olympus college als binnen Quadraam.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, ben jij in bezit van een bevoegdheid docent drama. Ben jij nog in opleiding? Ook dan nodigen wij je graag uit om kennis te komen maken.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en www.olympuscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Bert Langkamp, afdelingsleider. Bert is te bereiken via 026- 320 2877 of per mail: b.langkamp@olympuscollege.nl.

SOLLICITEREN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 4 juni 2019.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Olympus 11

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!