Vacature niet meer actief

Docent LO 1e graad

De vacature

Docent LO 1e graad 0,55 FTE (vervanging tot de kerst)
Breng jij het bewegingsonderwijs op een creatieve en uitdagende manier over? Werk jij graag mee aan toekomstgericht onderwijs? Wil jij graag lesgeven aan de onder- en de bovenbouw? Ga dan aan de slag als docent LO op het Candea College in Duiven!

WAT GA JE DOEN?
Bewegingsonderwijs geven! Dit doe jij op een enthousiaste en bruisende manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. Daardoor hebben we hier veel zeggenschap’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’
 • ‘Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld’.
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor vmbo tot en met gymnasium. Ook hebben wij een technasium. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Onze directie geeft ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 19 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving in Duiven. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je kunt aan de slag voor 0,55 FTE tot aan de kerstvakantie. In februari 2020 ontstaat er mogelijk nog een vervangingsvacature voor LO voor 0,36 fte.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB – LD. (minimaal € 2.747,- bruto per maand (LB) en maximaal € 5.546,- bruto per maand (LD).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Engels. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden. Ook bieden wij Cambridge Engels.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om de functie succesvol in te vullen, ben je in het bezit van een 1e graads bevoegdheid LO.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Wil je een afspraak maken, meer weten of heb je inhoudelijke vragen?
Neem dan contact op met onze opleidingsdirecteur, Hans Markhorst (06-20344580 of per mail: h.markhorst@candea.nl).

Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 7 juni 2019. De gesprekken zullen plaatsvinden op
13 en 14 juni 2019.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!