|

Vacature niet meer actief

Formatiebeheerder/Formatiespecialist, 0,5 FTE (regulier)

Formatiebeheerder/Formatiespecialist, 0,5 FTE (regulier)

Ben jij een enthousiaste en gedreven formatiebeheerder? Wil jij je carrière vormgeven op onze tweetalige school in Arnhem en nauw samenwerken met Rivers, de internationale school in Arnhem? Lees dan snel verder

WAT GA JE DOEN?
In deze veelzijdige functie ondersteun en adviseer je de schoolleiding op het terrein van formatie en personele inzet. Je zorgt voor een betrouwbare formatieplanning met Foleta als bron. Je houdt de mutaties en jaartaken bij en verwerkt deze in Foleta.

Je berekent aanstellingen van collega’s, werkt scenario’s uit en zorgt samen met HR van Quadraam voor een juiste verwerking van gegevens. Je begeleidt het formatieproces en stelt hiervoor een logisch tijdpad op. Je bent nauw betrokken bij het opstellen van (meerjaren)prognoses m.b.t. leerlingaantallen en het formatieplan en je coördineert de lessenverdeling.

Je bewaakt de formatieontwikkeling door het bijhouden van maandelijkse formatieoverzichten. In samenwerking met business control lever je input voor financiële rapportages en de begroting en monitor je de inzet en uitgave van verschillende subsidiestromen.

WAT VRAGEN WIJ?

Je kan goed en gericht zelfstandig werken en puzzelen. Proactief denken en handelen, oplossingsgericht denken in scenario’s gaan je makkelijk af. Je kunt goed omgaan met piekmomenten en houdt altijd het overzicht.

Je bent analytisch ingesteld en berekeningen maken over bijvoorbeeld fte inzet gaat je makkelijk af. Je voelt goed aan wat jouw collega’s nodig hebben en kunt goed communiceren met de verschillende stakeholders. Je kunt de rol van critical friend voor het MT vervullen.

Je kent Foleta of kan je Foleta snel eigen maken. Voor deze functie vragen wij HBO werk- en denkniveau. Heb je ervaring met het formatieproces, dan is dat zeker een pré.

Waarom werk ik op het Lorentz Lyceum in Arnhem?
“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.”
Maaike Huisman (managementassistente)

OVER ONS
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een makkelijk bereikbare school in Arnhem Zuid. Het Lorentz Lyceum biedt Nederlandstalig én tweetalig onderwijs op havo-, vwo- en gymnasiumniveau. OPUS is onze afdeling voor hoogbegaafde leerlingen.

Op onze school hebben we extra aandacht voor internationalisering en bètaonderwijs. Op het Lorentz ben je @Home in the world! Rivers International School Arnhem is een onderdeel van het Lorentz Lyceum. Het is dé internationale school voor onze regio. Op Rivers bieden wij het International Baccalaureate (IB) aan via het IB Middle Years Program en het IB Diploma Program. Een aantal collega’s geeft op beide scholen les. Binnen Lorentz en Rivers werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 9 januari 2023 (als mogelijk, startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een dienstverband van 0,5 FTE met een proeftijd van een jaar. Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan jouw contract verlengd worden.
  • Je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.755,- en maximaal € 4.573,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere collega’s.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 19 december aanstaande jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kan via deze vacature solliciteren.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de heer Zwart, rector van de beide scholen. Hij is bereikbaar via e-mail: w.zwart@lorentzlyceum.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 21 december. Een eventueel vervolggesprek is gepland op donderdag 22 december.We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!