Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoordinator 0,8 fte

De vacature

VACATURE ONDERSTEUNINGSCOORDINATOR MAARTEN VAN ROSSEM ARNHEM, 0,8 FTE
Ben jij een stevige persoonlijkheid? En wil jij een belangrijke spil zijn in de ondersteuning van onze leerlingen? Begeleid, coach en adviseer jij graag onze docenten en ons MT? Lees dan verder of de rol als ondersteuningscoördinator bij het Maarten van Rossem in Arnhem wat voor jou is.

WAT GA JE DOEN?
Je geeft leiding aan ons team van ondersteuningsprofessionals (jongerencoach, orthopedagoog en leerlingbegeleiders). Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns begeleiding. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat leerlingen die dat nodig hebben, de juiste zorg ontvangen. Jij volgt interne en externe ontwikkelingen op de voet. Jij adviseert gevraagd en ongevraagd het MT over jouw portefeuille. Je ontwikkelt beleid. En je geeft pro-actief vorm aan onze ambities rondom de begeleiding van onze leerlingen. Ook ben je verantwoordelijk voor thema’s als verzuim, pedagogisch klimaat en samenwerkingsverbanden.
Je bent een stevige persoonlijkheid. Zelfstandig werken en handelen geven jou veel energie! Je bent goed in het bewaken van grenzen en legt de verantwoordelijkheid bij de juiste betrokkenen. Jij herkent jezelf in de woorden: zelfstandig, daadkracht, pro-actief, inspireren, motiveren, verantwoordelijkheid geven en nemen.

DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
 • ‘Ik leg de lat hoog en daag de leerlingen uit, want in ieder kind schuilt een talent. Ik zie volop kansen.’
 • ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
 • ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’

OVER ONS
Het Maarten van Rossem is volop in ontwikkeling. Ieder dag werken wij met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en elkaars talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook!
Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een vmbo-school met ongeveer 400 leerlingen voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Maar wij bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,8 FTE. Bij goed functioneren ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 2.651,00 en maximaal € 4.878,00 (schaal 11 CAO VO) bruto per maand. Dit is op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem lees je op www.quadraam.nl en www.maartenvanrossem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Dianne Sterk, afdelingsleider/ondersteuningscoordinator of onze directeur, Marieke Peppelman. Beiden zijn te bereiken via 026 - 320 88 60 of per mail: d.sterk@maartenvanrossem.nl en m.peppelman@maartenvanrossem.nl.

Solliciteren kan via Meesterbaan tot en met 3 juni 2019.

Ook nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Wil je hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact op. Tot binnenkort!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!