|

Vacature niet meer actief

Onderwijsdirecteur Liemers College vmbo, 0,8 | 1,0 FTE

Onderwijsdirecteur Liemers College vmbo, 0,8 | 1,0 FTE
Ben jij een onderwijskundig leider met een groot hart voor het vmbo? Wil je een baan met veel ruimte voor eigen invulling en initiatief? Ben je een positieve sparringpartner voor teamleiders en collega-directieleden? Vind je plezier in je werk en dat van collega’s belangrijk? Kom dan de directie van het Liemers College versterken!

WAT GA JE DOEN?
Je maakt samen met de rector en onderwijsdirecteur havo/vwo deel uit van de directie van het Liemers College. Het Liemers College bestaat uit vijf scholen op vier locaties in Zevenaar en Didam. We verzorgen onderwijs van vmbo-bb t/m gymnasium. Daarnaast bieden we Agora-onderwijs (mavo t/m vwo) aan leerlingen die deze vorm van onderwijs waarderen. Alle opleidingen van het Liemers College zijn van goede kwaliteit.

De aandacht van de nieuwe onderwijsdirecteur betreft voornamelijk het vmbo-bb/-kb op de locatie Landeweer. Op de locatie Landeweer ligt een uitdagende opdracht met betrekking tot profilering en doorontwikkeling van het profiel D&P, de ontwikkeling van een stevige signatuur en de samenwerking met het bedrijfsleven. Samen met twee uitstekende teamleiders vorm je de schoolleiding van deze locatie.

Daarnaast ben je onderwijsdirecteur van de locatie Zonegge. Hier is onze vmbo-t (mavo) gevestigd. Deze kleine locatie wordt grotendeels geleid door twee eveneens uitstekende teamleiders, zodat de aandacht van de nieuwe onderwijsdirecteur vooral op de locatie Landweer gericht kan zijn (80-20). Je bent op beide locaties voorzitter van het locatie MT.

Het Liemers College kent in totaal tien teams. Alle teamleiders en de directie vormen samen het MT+. We vormen een hechte groep schoolleiders, waarbij teamleiders een belangrijke inbreng hebben. Naast de dagelijkse werkzaamheden op je eigen scholen, neem je deel aan het directieoverleg van het gehele Liemers College. Dat vereist een goede organisatiesensitiviteit.

Als onderwijsdirecteur vmbo neem je ook deel aan externe overleggen. Dat betreft bijvoorbeeld het sterk techniekonderwijs (STO), werkgroepen m.b.t. doorlopende leerlijn PO-VO, overleggen met collega-(Quadraam)scholen, werkgroepen in het kader van het Liemers Lijstje, etc.

WAT VRAGEN WIJ JOU?
Als nieuwe opleidingsdirecteur snap je de eigenheid van het vmbo-onderwijs en heb je daar een heldere visie op. Daarnaast:

· ben je energiek en daadkrachtig;

· stuur je aan op basis van verbinding, integriteit, samenwerking, visie en vertrouwen;

· sta je stevig in je schoenen en beschik je over natuurlijke autoriteit;

· ben je een ambitieuze en coachend leider (met minimaal vijf jaar relevante en aantoonbare ervaring in een leidinggevende positie) en wil je sámen met het team aan onze doelstellingen werken;

· kun je gefocust, planmatig en strategisch denken en werken (je ziet de grote lijnen);

· heb je hoge verwachtingen en kun je jouw collega’s op een positieve manier prikkelen en uitdagen;

· kun je balanceren tussen het sturen op doelen en resultaten én het geven van verantwoordelijkheid en ruimte;

· ben je in staat om op je eigen handelen te reflecteren en sta je open voor feedback;

· ben je omgevingsgericht, zoek je samenwerking binnen het Liemers College en Quadraam op en geef je het goede voorbeeld;

· heb je oog voor de nieuwe ontwikkelingen rondom het vmbo-onderwijs van de toekomst en geef je invulling aan jouw rol vanuit de maatschappelijke opdracht van Quadraam;

· heb je WO werk- en denkniveau.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school met ruim 2.100 leerlingen, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam. We zijn een grote school, maar door de vier locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. Dit geldt niet alleen voor leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij maken onderdeel van Quadraam uit. Dit is de overkoepelende stichting met veertien middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven; natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 maart 2023 (bij voorkeur eerder) een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daar hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao VO bij:

· Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor 0,8 | 1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten goed? Dan wordt je contract na één jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

· Het salaris bedraagt minimaal € 4.715,= en maximaal € 6.568,= (schaal 13 cao VO) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling vindt op basis van kennis en ervaring plaats.

· Een vaste onkostenvergoeding van € 25,= per maand en een reiskostenvergoeding van € 25,= per maand voor reizen tussen Quadraamlocaties.

· Een leidinggevende-toeslag van 5%.

· 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg opnemen, aankopen via Coolblue en bol.com doen, etc.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform de cao VO.

· Een laptop en telefoon.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij pensioenfonds ABP.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie, Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Voor aanstaande collega’s bestaat de mogelijkheid om een ontwikkelassessment te doen.

· Ruimte en vrijheid om de regie in je werk te pakken.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk maandag 16 januari 2023 jouw cv en/of videoboodschap en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via www.werkenbijquadraam.nl.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en cv enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek op donderdag 19 januari 2023 vanaf 12.00 uur. De tweede gespreksronde vindt op woensdag 25 januari 2023 vanaf 12.00 uur plaats. Heb je vragen? Neem dan contact op met Laurens van Lier, rector van het Liemers College. Laurens is te bereiken via l.vanlier@liemerscollege.nl.

Een (ontwikkel)assessment kan onderdeel van de procedure uitmaken.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Je sollicitatie zien wij graag tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!