|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent Biologie, 0,65 FTE (vervanging wegens zwangerschapsverlof)

Technisch onderwijsassistent Biologie, 0,65 FTE (vervanging/tijdelijk)
Ben jij onze tijdelijke technisch onderwijsassistent Biologie? Wil jij graag ondersteuning bieden bij de practica biologie op ons Gymnasium? Wil jij onze leerlingen stimuleren om te experimenteren en te ontdekken?
Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Je biedt ondersteuning bij de biologiepractica in de onder- en de bovenbouw en bereidt de opdrachten voor. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied en je zorgt ervoor dat alle practica benodigdheden beschikbaar zijn. Je draagt zorg voor een goede organisatie van de practicumhandelingen van de leerlingen in de les. Ook houdt je toezicht en ondersteunt hierbij onze docenten biologie. Je voert zelfstandig demo’s uit en geeft praktijkinstructies. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten!

Van onze TOA biologie wordt verwacht dat hij/zij daar waar nodig en mogelijk bijspringt als TOA bij de vakken natuurkunde, scheikunde, NLT en toets surveillance.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, georganiseerd, teamspeler, proactief, flexibel en toegankelijk.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?

Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.

Onze leerlingen zijn nieuwsgierig en ook een tikkie eigenwijs.

Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.


OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 880 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 maart 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

· Een tijdelijke aanstelling voor 0,65 FTE voor de duur van de vervanging.

· Je wordt afhankelijk van jouw kennis en ervaring ingeschaald in schaal 5 of 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.979,- en maximaal € 2.961,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).

· Vrij tijdens de schoolvakanties.

· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie te kunnen vervullen ben je in bezit van het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) of een vergelijkbaar diploma. Je hebt voldoende theoretische kennis en praktijkkennis van practica van in ieder geval het vak biologie. Ook beschik je over de nodige pedagogische en didactische vaardigheden en heb je affiniteit met vwo-leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 1 februari jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met ons hoofd van de administratie, Fien Visser. Fien is te bereiken op 026-3209840 of per mail: f.visser@gymnasiumarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zijn gepland in de week van 13 februari 2023

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!