|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands, 2e graads, 0,5 FTE (regulier)

Docent Nederlands, 2e graads, 0,5 FTE (regulier)

Ben jij een bevlogen en zelfstandige docent Nederlands? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij Nederlands op een eigentijdse manier over? Toon jij graag initiatief en vind jij het een uitdaging om mee te werken aan kwalitatief en goed onderwijs? Lees dan verder! Namens het Candea College zijn we namelijk op zoek naar een vlotte collega Nederlands.

WAT GA JE DOEN?

Nederlands geven aan de leerlingen van onze VMBO onderbouw op onze locatie de Eltensestraat. Je hebt vooral mavo en bk klassen in leerjaar 1 en 2, maar je geeft ook klassen in de bovenbouw les. Samen met je vakgroep bekijk of bespreek je de mogelijkheden.

Les geven doe jij op een inspirerende en motiverende manier. Je komt te werken in een leuk en sociaal team en het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team.

Jij herkent je in de woorden: zelfstandig, pro-actief, gericht op (collegiaal) samenwerken, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Waarom werk ik op het Candea College in Duiven?

 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor basis, kader, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo aan Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 maart (datum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een contract voor één jaar. Bevalt het van beide kanten uit goed en is er voldoende formatie? Dan is verlenging zeker bespreekbaar!
 • Op basis van kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,-per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
 • Vrij tijdens schoolvakanties
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Mogelijkheden om binnen Quadraam je loopbaan verder voort te zetten.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een 2e graads bevoegdheid Nederlands. Ben je net afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Ook dan horen we graag van je!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie en reageer voor 6 februari 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over het Candea College en Quadraam lees je op www.candeacollege.nl en www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Tjeerd Dijkstra, teamleider te bereiken per mail: t.dijkstra@candea.nl

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Eltensestraat (ELT)

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!