|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent ca 0.7 FTE (regulier)

Technisch onderwijsassistent ca 0.7 FTE (regulier)
Ben jij dol op de wereld van Techniek? Deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te ontdekken? En dan ook nog een voorliefde voor Scheikunde? Ga dan aan de slag als Technisch onderwijs Assistent op het Lyceum Elst!

WAT GA JE DOEN?
Je biedt ondersteuning bij de Bètavakken in de onderbouw en bovenbouw. Je bereidt de opdrachten voor en zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar zijn. Je ondersteunt onze docenten en houdt toezicht. Je vindt het leuk om met kinderen te werken en kunt praktijkinstructies geven. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten!

Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, georganiseerd, flexibel en proactief. Je bent gericht op samenwerking en bent gastvrij.

Waarom werk ik op Lyceum Elst?

 • Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Lyceum Elst. De randvoorwaarden zijn goed geregeld;
 • Ondanks dat we een middelgrote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap;
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel nee gezegd;
 • De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.

OVER ONS.
Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge school, groeiende school met inmiddels met ca. 1050 leerlingen. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wat onze beide scholen kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw werk op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop!


WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 maart 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract van 0.7 FTE. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed en hebben wij voldoende formatie, dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
 • Je wordt afhankelijk van jouw kennis en ervaring ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.175,- en maximaal € 3.262,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO-VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je bij voorkeur in bezit van het MBO diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) of een vergelijkbare opleiding. Heb je ervaring als TOA? En scheikunde? Dan is dat zeker een pré.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 12 februari 2023 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de conrector bovenbouw, dhr. Wout Claessens, te bereiken op w.claessens@lyceumelst.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo snel mogelijk na sluiting van de vacature plaatsvinden.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!