|

Vacature niet meer actief

Docent AVO 1,0 FTE (regulier)

Docent AVO 1,0 FTE (regulier)
Ben jij een enthousiaste docent en wil jij jouw enthousiasme overdragen aan onze leerlingen? Ben jij iemand die aanvoelt en begrijpt wat onze verschillende leerlingen nodig hebben? Weet jij als geen ander verbinding te maken en begrijp jij dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen?

Wil jij iets nieuws opzetten? Wil jij lesgeven aan een kleine klas? Ga dan aan de slag bij Symbion, de praktijkschool in Didam!

WAT GA JE DOEN?
Je verzorgt de AVO lessen en eventueel enkele praktijkvakken. Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen. Je helpt en begeleidt hen tijdens de les en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, coachen, flexibel en samenwerken. We verwachten volgend jaar een extra klas erbij te krijgen. Daarom zoeken we naar een collega die op termijn ook het mentoraat van een klas kan oppakken.


WAAROM WERK IK BIJ SYMBION?
Ik ben een luisterend oor en coach. Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.
Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.

OVER ONS
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 175 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste onderwerpen waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo spoedig mogelijk (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving op onze locatie in Didam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

· Je ontvangt een contract voor 1,0 FTE tot einde schooljaar. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voor volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.

· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal 3.001,- euro bruto per maand en maximaal 4.573,- euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).

· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,,%.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Dit budget kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,19 euro per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP, waarbij Quadraam 70% voor haar rekening neemt.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.


WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je vindt het heerlijk om met onze leerlingen samen te werken en je hebt affiniteit met hen. Wat wij verder van je vragen is een prettige werkhouding. Jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat de kinderen graag bij je komen. Ook ben je een fijne collega voor het team. Heb je humor? Dan heb je sowieso een streepje bij ons voor! Uiteraard ben je in het bezit van een lesbevoegdheid (pabo of lerarenopleiding) en heb je ervaring met het praktijkonderwijs.


LATEN WE KENNISMAKEN!
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag voor 13 februari jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent en waarom jij de persoon bent die wij zoeken, dit kan ook via een videoboodschap! Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze locatiedirecteur, Kenneth Tsang. Kenneth is bereikbaar op 0316 583880 of 06 28638506. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test! En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Symbion

Hoge Witteveld 2
6942 RD Didam Netherlands 4

Hoge Witteveld 2 6942 RD Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!