|

Vacature niet meer actief

Conciërge 0,8 | 1,0 fte (regulier)

Conciërge 0,8 | 1,0 fte (regulier)
Ben jij een aanpakker en heb je oog voor detail? Ben jij zelfstandig, werk je graag samen in een team en houd je ervan je handen uit de mouwen te steken? Kom je graag in contact met mensen? Ga dan aan de slag als conciërge op het Lyceum Elst!

WAT GA JE DOEN ?
Wij zijn opzoek naar versterking van ons team! Je houdt toezicht op één van onze locaties en het schoolterrein, daarnaast houd je toezicht op gebruik van de laptopkarren. Je verricht ook fysiek werk, denk aan tillen (bv tafels, kasten, voorraad papier), je spreekt leerlingen aan op (on-)gewenst gedrag en verricht verschillende facilitaire en lichte administratieve werkzaamheden. Basiskennis van Office is gewenst.

Op deze manier draag jij zorg voor een veilige en positieve leer- en leerklimaat in onze school. Momenteel hebben we een team van 3 conciërges. Je bent graag het goede voorbeeld voor leerlingen en een prettige collega. Je herkent jezelf in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, resultaatgericht en energiek. Lyceum Elst werkt volgens de filosofie van het hertelrecht.

Waarom werk ik op het Lyceum Elst?

 • Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Lyceum Elst. De randvoorwaarden zijn goed geregeld;
 • Ondanks dat we een middel grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap;
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel nee gezegd;
 • De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.

OVER ONS.
Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge school, groeiende school met inmiddels met ca. 1000 leerlingen. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 april 2023 (voorkeur om zo spoedig mogelijk te starten in overleg ) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,8 | 1,0 FTE.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.942,- en maximaal € 2.692,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8 ,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Dit budget kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.


WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een conciërge. Heb je enige ervaring? Dan heb je zeker een streepje voor.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 12 februari 2023 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.


Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector Jan-Maarten de Wit. Hij is te bereiken op info@lyceumelst.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!