|

Vacature niet meer actief

Docent NT2, Rekenen, Wiskunde, Drama en Leefstijl (evt met combi bevoegdheid) – Oekraïense/ISK school 0,6 | 1,0 FTE

Docent NT2, Rekenen, Wiskunde, Drama en Leefstijl (evt met combi bevoegdheid) – Oekraïense/ISK school 0,6 | 1,0 FTE

In een schoolgebouw aan de Groningensingel vindt er bijzonder voortgezet onderwijs plaats. Alle Oekraïense vluchtelingen in de leeftijd van ongeveer vier tot en met zeventien jaar uit de regio kunnen daar onderwijs volgen.

Met kijk op de huidige trend zijn we dan ook opzoek naar nieuwe gepassioneerde collega’s die ons team willen komen versterken in dit onderwijs concept. Ben jij die Docent die onze leerlingen een fijne en veilige plek kan bieden? Waarbij het erom draait om een goede start te maken en waar welzijn essentieel zijn voor deze omgeving? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN/SITUATIE

We hebben een aardige puzzel te leggen. Ieder vakgebied (NT2, Rekenen, Wiskunde, Drama en Leefstijl) kan door één persoon worden ingevuld maar een combinatie is ook aan de orde, alle beschikbaarheid tussen 0,6 fte en 1,0 fte is daarom welkom!

Omdat het onderwijs voor deze groep kinderen nog maar kort geleden gestart is, betekent het dat er nog veel te ontwikkelen is. Als vakdocent weet jij wat er nodig is om deze groep leerlingen in kleine stapjes de juiste stof aan te bieden. Je zorgt voor uitdaging, veel afwisseling door activerende didactiek en draagt bij aan een veilige leeromgeving waarin iedere leerling door jou wordt gezien. Je werkt graag in teamverband en bent in staat om een rijk onderwijsaanbod neer te zetten en bij te stellen naar behoefte van de leerling.

Het werkplezier ontstaat door de diversiteit en dynamiek met deze doelgroep. Met doorzettingsvermogen, creativiteit, differentiatie en onderwijservaring zorg jij voor een positief leerklimaat. Naast het aanleren van de Nederlandse cultuur, draag je ook bij aan de brede ontwikkeling van de leerling en help je de leerling een volwaardige plek te vinden in de Nederlandse maatschappij.

WIE BEN JIJ?
Je hebt de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om lesstof goed over te brengen en je hebt een 2e graads bevoegdheid voor het VO. Maar, bovenal heb je affiniteit en ervaring met het ISK-leerlingprofiel. Kandidaten die onbevoegd zijn maar ervaring hebben met de doelgroep moedigen wij ook van harte aan om te reageren.

OVER ONS

Onze Oekraïne school is sinds 4 april 2022 gestart. Wij bieden onderwijs aan 90 tot 100 Oekraïense VO leerlingen die verdeeld zijn over 6 klassen. Het team is ontzettend gemotiveerd de lessen inhoudelijk zo goed mogelijk vorm te geven en loopt in deze fase tegen verschillende uitdagingen aan. Deze ontwikkelingen moeten zeker worden voortgezet. Als mogelijk nieuwe collega heb jij hier een belangrijk aandeel in.

De nadruk binnen dit onderwijs ligt bij het maken van een goede start en een warme en bovenal veilige ondergrond. Ook wordt er een stevige basis gelegd om meer van Nederland te begrijpen, zodat leerlingen volwaardig mee kunnen doen in de Nederlandse samenleving.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

· Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving in een professioneel, maar ook warm team dat echt voor de leerlingen gaat.

· Ruimte, vrijheid en vertrouwen om de regie te pakken in je werk.

· Als ISK kunnen we je vanwege de fluctuerende leerlingaantallen niet direct een vaste aanstelling toezeggen na een jaar. Het gesprek over jouw perspectief en mogelijkheden binnen Quadraam zullen we dan ook direct vanaf jouw start voeren.

· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- (schaal LB CAO VO) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

· Vrij tijdens de schoolvakanties.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Maak dan jouw interesse kenbaar door jouw CV en motivatiebrief toe te sturen voor 13 februari 2023. Meer informatie over Quadraam en de ISK lees je op www.quadraam.nl en https://vmbo-venster.nl/t-Venster/ISK . Heb je vragen en wil je even bellen? Stuur een mailtje Leo de Bruijn (afdelingsleider, l.debruijn@isk-quadraam.nl), dan maken we een belafspraak.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Quadraam

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!