|

Vacature niet meer actief

Docent Aardrijkskunde 2e graad 0,8 FTE (vervanging, tijdelijk)

Docent Aardrijkskunde 2e graads 0,8 FTE (vervanging, tijdelijk)
Onze docent aardrijkskunde gaat tijdelijk op reis. We zoeken daarom een enthousiaste collega die de lessen tijdelijk wil overnemen. Ben je beschikbaar en heb je ervaring met lesgeven in de onderbouw havo en vwo, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. De lessen geef je op locatie Heerenmäten, onze havo/vwo-locatie.


WAT GA JE DOEN?
Hoofdtaak is het ontwikkelen en verzorgen van lessen aan de onderbouw. In de onderbouw geef je op een bevlogen en dynamische manier, samen met de sectie, leerlinggericht aardrijkskunde onderwijs.

Je bent iemand die het interessant vindt om aardrijkskundig denken en doen op een creatieve manier vorm te geven. Je stimuleert leerlingen om hun talenten verder te ontwikkelen. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben

Met jouw passie lever je een bijdrage aan de kwaliteit en de eigenheid van de lessen. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je vindt het leuk om nieuwe materialen voor je lessen te ontwikkelen en te delen met je sectie. Je hebt een onderzoekende houding en bent een teamplayer met lef en visie op het vak aardrijkskunde.

OVER ONS
Het Liemers College is een school die er is voor alle leerlingen in de regio. De school verbindt degelijkheid en betrouwbaarheid aan innovatie en wendbaarheid. Ieder dag doen 300 collega’s op vier locaties gedreven hun best om van betekenis te zijn voor onze leerlingen in goed onderwijs, goede begeleiding en goede zorg.

We omarmen het denken van de Lerende Organisatie. We zijn overtuigd van het belang van leren en ontwikkelen voor alle leerlingen, alle medewerkers en de school als geheel. Het Liemers College maakt deel uit van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Met ongeveer 2300 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. De directie van het Liemers College gaat uit van dienend leiderschap. Iedere medewerker krijgt op het Liemers College de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan zijn opdracht, om te leren en te ontwikkelen.

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 01 maart 2023 (eventueel eerder starten in overleg mogelijk) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor circa 0,8FTE voor de duur van 6 tot 8 weken.
  • Je wordt ingeschaald in Docent schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een tweedegraads bevoegdheid Aardrijkskunde. Bij voorkeur heb je ervaring met lesgeven in het VO en affiniteit met onze doelgroep.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 20 februari 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo spoedig mogelijk na sluiting van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Danny froeling (teamleider) via d.froeling@liemerscollege.nl

Let op: Alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen..

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!