|

Vacature niet meer actief

ICT | Administratief medewerker 0,8 FTE (regulier)

ICT | Administratief medewerker 0,8 FTE (regulier)

Ben jij ondernemend en kom je goed tot je recht in een dynamische omgeving? Ben jij goed met mensen en een administratieve duizendpoot? Ga dan aan de slag als Als ICT | Administratief medewerker op ons Stedelijk Gymnasium te Arnhem. Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?

De ICT | Administratief medewerker maakt het mogelijk dat alle gebruikers zonder problemen aan de slag kunnen met Somtoday. De medewerker draagt onder andere zorg voor, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties alsmede de verwerking van alle relevante aanpassingen op verzoek van de schoolleiding, het bouwen van rapportages behoort ook tot je taken. Tot slot regel je, in overleg, de autorisatie in Somtoday.

Als ICT | administratief medewerker ondersteun je de leerlingenadministratie en de financiële administratie. Denk daarbij aan het bijhouden van de leerlingenadministratie, het verwerken van facturen en het verwerken van de post. Verder ondersteun je de processen rondom examens en het plannen van bijvoorbeeld ouderavonden.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?

Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.

Onze leerlingen zijn nieuwsgierig en ook een tikkie eigenwijs.

Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 750 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou per 1 april 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

· Een contract van 0,8 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten en is er formatie? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!

· Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 7 (minimaal € 2175,- bruto per maand en maximaal € 3262, - bruto per maand).

· Vrij tijdens de schoolvakanties.

· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 cent per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

· Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?

Je bent proactief. Aan een half woord heb je genoeg en je vindt gemakkelijk de weg binnen de school. Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld en je bent uiteraard ICT-vaardig. Verder heb je een relevante MBO opleiding afgerond en je hebt enkele jaren ervaring als (ICT) administratief medewerker, bij voorkeur in het Voortgezet Onderwijs. Ervaring met Somtoday en Office365 is een vereiste. Ook kun je prima zelfstandig werken en in een team kun je goed functioneren.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 17 februari jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met ons hoofd onderwijs ondersteunen personeel, Fien Visser. Fien is te bereiken op 026-3209842 of per mail: f.visser@gymnasiumarnhem.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zijn gepland in de week van 27 februari 2023.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!