Vacature niet meer actief

Docent Nederlands 1e graad

De vacature

DE UITDAGING
Wij zijn per 2 september op zoek naar een docent Nederlands voor een zwangerschapsvervanging. Je verzorgt lessen Nederlands aan leerlingen in de bovenbouw en mogelijk in de onderbouw van de afdelingen havo en vwo.

We zoeken naar een docent die kan differentiëren en maatwerk kan vormgeven. Die open staat voor de nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs.

JOUW PROFIEL
Je beschikt over een 1e graad bevoegdheid voor het vak Nederlands. Je denkt actief mee over vernieuwingen van onze school.
Je stimuleert en motiveert de leerlingen tot een onderzoekende houding en vervult hierin een voorbeeldrol.
Je bent de coach die oog heeft voor de talenten en uitdagingen van elke leerling. Op pedagogisch vlak durf je de touwtjes uit handen te geven, laat je hen hun keuzes maken en daarbij weet je met leerlingen en ouders tot afspraken te komen. Kortom: een docent die bereid is om met onze leerlingen samen de wereld te ontdekken!

Als Lorentz docent ben je bereid om vakoverstijgend samen te werken. Je durft en bent in staat om buiten de bekende kaders te denken en dit te vertalen naar kwalitatief hoogwaardige onderwijsopdrachten.
Past dit profiel bij jou en word je hier enthousiast van? Dan maken we graag kennis met jou!

WIJ BIEDEN
Een benoeming met ingang van 2 september 2019 vanwege zwangerschapsverlof van een collega. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Het Lorentz Lyceum maakt onderdeel uit van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, verantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeert zij in de verdere ontplooiing daarvan. Voor permanente professionalisering worden royale middelen en mogelijkheden geboden door middel van een ontwikkelingscentrum (www.quriuz.nl).

MEER INFORMATIE
Meer informatie over het Lorentz Lyceum staat op www.lorentzlyceum.nl.

In geval van vragen over deze vacature of voor andere aanvullende informatie kun je contact opnemen met
mevrouw Caroline Herbermann, conrector onderwijs, te bereiken via telefoonnummer 026- 3202850 of e-mail c.herbermann@lorentzlyceum.nl.

REAGEREN
Reageren op deze vacature kan tot en met 15 juni 2019 via www.quadraam.nl, “vacatures”.

Voor de verwerking van sollicitaties maken wij gebruik van www.meesterbaan.nl. Als je op de betreffende vacature klikt, word je direct doorgelinkt naar de website van meesterbaan.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1245

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'