|

Vacature niet meer actief

Medior Adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit 0,8 FTE (regulier)

Medior Adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit 0,8 Fte (regulier)
Door herschikking van werkzaamheden is bij Quadraam, in het bijzonder de afdeling Onderwijs & Ontwikkeling de vacature ontstaan voor Medior adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit.

Wat ga je doen?
Als adviseur Onderwijsontwikkeling en Kwaliteit ben jij een cruciale factor in de ontwikkeling van het onderwijs van de scholen van Quadraam en het monitoren van de kwaliteit . Jij zorgt ervoor dat we de onderwijsresultaten van onze scholen nauwgezet volgen en analyseren. Professionalisering van onze onderwijsprofessionals is een belangrijk aandachtspunt

Je bent een belangrijke sparringpartner voor de MT's van onze scholen en jouw adviezen sluiten naadloos aan bij de praktijk van de school, zodat de gewenste opbrengsten behaald worden. Dit kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je een training of workshop organiseert of uitvoert.

Als aanspreekpunt voor kwaliteitszorg ben je voor de schoolleiding onmisbaar. Zo begeleid je bijvoorbeeld bezoeken van de onderwijsinspectie en help je scholen te voldoen aan de kwaliteitseisen. Je houdt je bezig met de onderwijskundige doorontwikkeling van de Quadraamscholen. De Strategische Agenda van Quadraam én de school(jaar)plannen van de scholen zijn hierbij leidend. Het Nationaal Programma Onderwijs maar ook de ontwikkelingen rondom basisvaardigheden zijn belangrijke speerpunten. Je weet bij vraagstukken in de school de overige experts van O&O op de juiste wijze in te zetten.

Wat maakt deze vacature aantrekkelijk?
In deze functie werk je mee aan de planvorming van de scholen, zowel op interne als externe onderwijsontwikkelingen. Je adviseert over en werkt mee aan de realisatie van de plannen. Dit doe je vanuit verschillende invalshoeken: onderwijsontwikkeling en innovatie, onderwijskundig leiderschap en professionalisering.

Het is een grote pré als je ervaring hebt met onderzoek matig werken. Als adviseur onderwijsontwikkeling & kwaliteit ben je nauw betrokken bij de scholen waar je voor werkt. Je hebt vier collega's die soortgelijk werk doen met wie je een hecht team vormt.

Binnen de afdeling O&O draag je bij aan de ontwikkeling van de afdeling en de onderdelen die binnen de afdeling vertegenwoordigd zijn, zoals de huisacademie Quriuz en de Q-highschool.

Wie ben jij?
Je bent een fijn mens! En een fijne collega waar goed mee valt samen te werken. Je bent een bevlogen en proactieve adviseur met kennis van en een visie op (voortgezet) onderwijs en onderwijsontwikkeling door opleiding en ervaring.

Je beschikt over een onderzoekende houding en hebt bij voorkeur ervaring met kwalitatief praktijkonderzoek. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je hebt het vermogen om te verbinden en brengt overtuigingskracht. Je hebt kennis van kwaliteitsmanagement in het voortgezet onderwijs en bent in staat resultaten te analyseren en te presenteren.

Onze scholen zijn autonoom in hun profilering en bepalen voor een groot deel hun eigen koers. Je bent in staat om de bestuurlijke afspraken goed te verbinden aan de ontwikkelingen in de scholen. Diplomatie en organisatie sensitiviteit zijn dan ook een vereiste. En verder beschik je over sterke interpersoonlijke vaardigheden en is je reflectievermogen goed ontwikkeld.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische omgeving waarin jij zelf mede sturing en vorm kunt geven aan jouw functie. Je gaat werken in de veelzijdige en inspirerende afdeling Onderwijs & Onderzoek.

Wat vragen wij?

We zoeken een fijne collega die de onderwijskundige uitgangspunten van Quadraam onderschrijft. Om deze functie succesvol vorm te geven heb je minimaal post HBO/WO werk- en denkniveau en een achtergrond in de richting onderwijskunde.

Over Quadraam
Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, bestaat uit 14 scholen voor Voortgezet Onderwijs in de brede regio Arnhem. De scholen hebben een eigen profiel zoals een cultuur-, sportprofiel, een internationaal profiel of een bètaprofiel. Scholen maken plannen als het gaat om het onderwijsaanbod, organisatie en onderwijsinnovatie binnen de gemeenschappelijk afgesproken kaders. Zij leggen verantwoording af aan het College van Bestuur van Quadraam. Samenwerking op onderwijsinnovatie tussen scholen wordt gestimuleerd. Daarnaast draagt de Q-highschool bij aan het brede onderwijsaanbod van de scholen.

De afdeling Onderwijs & Onderzoek ondersteunt, stimuleert en inspireert scholen onder andere op het gebied van onderwijsinnovatie. Daar hebben we verschillende disciplines voor in huis, bijvoorbeeld kwaliteitszorg, professionalisering, onderwijs & technologie, onderzoek etcetera.

Jouw arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden jou per 1 juni 2023 (voorkeur om zo spoedig mogelijk te starten in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een project aanstelling van 0,8 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging van maximaal voor 2 jaar bespreekbaar!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 11. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.896,- en maximaal € 5.329, - (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid voor professionalisering, om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken.

Laten we kennismaken!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 26 maart 2023 CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit nu ook via een leuke videoboodschap doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Marie-José Kuypers, directeur afdeling Onderwijs & Onderzoek. Marie-José is te bereiken per mail via mj.kuijpers@quadraam.nl.

Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. De gesprekken zullen kort na de sluitingsdatum plaatsvinden.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!