|

Vacature niet meer actief

Docent Muziek 2e graad 0,6 | 1,0 FTE (regulier, voor het nieuwe schooljaar 2023-2024)

Docent Muziek 2e graad 0,6 | 1,0 FTE (regulier, voor het nieuwe schooljaar 2023-2024)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Muziek? Werk jij graag mee aan toekomstgericht onderwijs en wil jij graag lesgeven aan de onderbouw op onze fantastische school? Ga dan aan de slag als docent Muziek bij het Candea College Duiven!

WAT GA JE DOEN?
Jij mag onze leerlingen op een inspirerende en motiverende wijze muzieklessen gaan geven. Deze lessen ga je verzorgen aan de leerlingen van het vmbo/havo/vwo. Daarbij is het jouw 2e natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en jij past waar nodig je werkvormen daarop aan: In groepjes presentatiegericht samenwerken en tegelijk iedere leerling op zijn/haar niveau laten groeien!

Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor de vaksectie. Onze muzieksectie zit bij voorkeur te springen om een ervaren docent, met affiniteit voor koorzang. Aanvullend op de kwaliteiten die de sectie al in huis heeft, zowel bij onze VMBO-leerlingen als onze havo- en vwo-afdeling. Je denkt graag mee over wat het Candea College nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven. Zowel in de reguliere lessen als buiten de lessen bij creatieve muzikale projecten samen met je collega’s!

Ook lever jij graag een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs, binnen je team, en geef jij invulling aan de profilering van onze school.

Waarom werk ik op het Candea College in Duiven?

 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor basis, kader, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo aan Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 01 augustus 2023 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een contract van 0.6 | 1,0 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal LB (minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - bruto per maand).
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,19 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma "Blijf bevlogen!" ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je ervaring met het geven van muzieklessen, ben je 2e graad bevoegd en heb je op een VO-school gewerkt of vergelijkbare werkzaamheden uitgevoerd bij een andere organisatie.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie, reageren op deze vacature kan 26 maart 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over het Candea College en Quadraam lees je op www.candeacollege.nl en www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Thijs Nijboer, Teamleider Candea College, te bereiken per mail: t.nijboer@candea.nl

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Eltensestraat (ELT)

Eltensestraat 8
6922 JB Duiven Netherlands 4

Eltensestraat 8 6922 JB Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!