|

Vacature niet meer actief

Docent Muziek 1e of 2e graad, 0,4 FTE (nieuwe schooljaar 2023-2024, regulier)

Docent Muziek 1e of 2e graad, 0,4 FTE (nieuwe schooljaar 2023-2024, regulier)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Muziek? Werk jij graag mee aan toekomstgericht onderwijs en wil jij graag lesgeven op het mavo/havo/vwo? Ga dan aan de slag als docent Muziek bij het Olympus College Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Jij mag onze leerlingen op een inspirerende en motiverende wijze Muzieklessen geven. Deze lessen ga je verzorgen aan de leerlingen van het mavo/havo/vwo. Daarbij is het jouw 2e natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en jij past waar nodig je werkvormen daarop aan.

Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie. Je denkt graag mee over wat het Olympus College nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven.

Ook lever jij graag een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het onderwijs en geef jij invulling aan de profilering van onze school.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?

‘Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten, dat is echt anders dan op andere scholen’

‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen’

‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’

‘Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team’

OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook in de activiteiten buiten de les.

Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders.

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team.

Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (exacte startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een dienstverband van een jaar voor circa 0,4 FTE. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed en hebben wij formatie ruimte, dan kan jouw contract mogelijk verlengd worden.
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,00 en maximaal € 4.573,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. (CAO VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in het bezit van een bevoegdheid voor het vak muziek. Hiernaast heb je ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs, maar vooral vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent en affiniteit hebt met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 02 April 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Olympus College lees je op www.quadraam.nl en

www.olympuscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met André Peter IJzerman, conrector. André Peter is te bereiken via 026 320 2883 of per mail via a.p.ijzerman@olympuscollege.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!)? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel eenWij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!