|

Vacature niet meer actief

Docent NT2, 0,5 | 0,8 FTE (regulier)

Docent NT2, 0,5 | 0,8 FTE (regulier)
Vanwege de instroom van veel nieuwe leerlingen is ISK Quadraam met spoed op zoek naar nieuwe collega’s die het team komen versterken. Ben jij een docent NT2, dan zijn wij op zoek naar jou!


WAT GA JE DOEN?
Als docent NT2 zorg jij samen met collega’s voor een rijk taalbad. Jij weet wat er nodig is om nieuwkomersleerlingen de Nederlandse taal aan te leren of rekenen bij te brengen. Je zorgt voor uitdaging, veel afwisseling door activerende didactiek en draagt bij aan een veilige leeromgeving waarin iedere leerling door jou wordt gezien. Je werkt graag in teamverband en bent in staat om een rijk onderwijsaanbod neer te zetten en bij te stellen naar behoefte van de leerling.

Het werkplezier ontstaat door de diversiteit en dynamiek met deze doelgroep. Met doorzettingsvermogen, creativiteit, differentiatie en onderwijservaring zorg jij voor een positief leerklimaat.

Naast het aanleren van de Nederlandse taal, draag je ook bij aan de brede ontwikkeling van de leerling en help je de leerling een volwaardige plek te vinden in de Nederlandse maatschappij.

WIE BEN JIJ?
Je hebt de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om lesstof goed over te brengen. Je hebt een afgeronde Pabo-opleiding of een 2e graad bevoegdheid voor het VO. Je hebt een afgeronde NT2-opleiding en/of ervaring met het geven van NT2.

OVER ONS
De internationale schakelklas van Quadraam (ISK Quadraam) is een school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. Met 40 verschillende nationaliteiten is onze ISK op dit moment een kleurrijke en dynamische school.

De ISK bereidt leerlingen voor op vervolgonderwijs in Nederland. De nadruk binnen het ISK-onderwijs ligt bij het zo snel mogelijk eigen maken van de Nederlandse taal. Ook wordt er een stevige basis gelegd om meer van Nederland te begrijpen, zodat leerlingen volwaardig mee kunnen doen in de Nederlandse samenleving.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

· Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving in een professioneel, maar ook warm team dat echt voor de leerlingen gaat.

· Ruimte, vrijheid en vertrouwen om de regie te pakken in je werk.

· Als ISK kunnen we je vanwege de fluctuerende leerlingaantallen niet direct een nieuwe aanstelling toezeggen voor het nieuwe schooljaar. Het gesprek over jouw perspectief en mogelijkheden binnen Quadraam zullen we dan ook direct vanaf jouw start voeren.

· Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - (schaal LB CAO VO) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.

· Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.

· Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.

· Vrij tijdens de schoolvakanties.

· Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Maak dan jouw interesse kenbaar door jouw CV en motivatiebrief toe te sturen voor 8 april 2023.

Meer informatie over Quadraam en de ISK lees je op www.quadraam.nl en https://vmbo-venster.nl/t-Venster/ISK . Heb je vragen en wil je even bellen? Stuur een mailtje naar Sanne van der Veen (Afdelingsleider, s.vanderveen@isk-quadraam.nl), dan maken we een belafspraak.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Quadraam

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!