|

Vacature niet meer actief

Docent Aardrijkskunde 2e graad 0,5 | 0,6 FTE (nieuwe schooljaar, regulier)

Docent Aardrijkskunde 2e graad 0,5 | 0,6 FTE (nieuwe schooljaar, regulier)
Ben jij een bevlogen docent Aardrijkskunde? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij Aardrijkskunde op een eigentijdse manier over? Spreekt de cultuur van het Beekdal Lyceum jou aan? Ga dan aan de slag als docent op het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Je bent iemand die het interessant vindt om aardrijkskundig denken en doen op een creatieve manier vorm te geven. Je stimuleert leerlingen om hun talenten verder te ontwikkelen. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben.

Met jouw passie lever je een bijdrage aan de kwaliteit en de eigenheid van de lessen. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Je vindt het leuk om nieuwe materialen voor je lessen te ontwikkelen en te delen met je sectie. Je hebt een onderzoekende houding en bent een teamplayer met lef en visie op het vak aardrijkskunde.

OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen ben je in het bezit van een 2e graad bevoegdheid. Hiernaast heb je ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs en vinden wij het belangrijk dat je enthousiast bent, en affiniteit hebt met onze leerlingen.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou in het nieuwe schooljaar 2023-2024 (eerder starten bespreekbaar) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.

  • Je ontvangt een contract van 05,- 0,6 FTE voor het nieuwe schooljaar 2023-2024.
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO-VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 09 april 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen kort daarna plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Beekdal Lyceum lees je op www.quadraam.nl en www.beekdallyceum.nl.Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Jan-Erik Neijenhuis. Jan Erik is te bereiken per mail via je.nijenhuis@beekdallyceum.nl.

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!