Vacature niet meer actief

Docent Natuur-, scheikunde en techniek 2e graad

De vacature

Docent Natuur-, scheikunde en techniek (NST) 2e graad op het Candea College 0,65 FTE
Ben jij een enthousiaste docent natuur-, scheikunde en techniek? Wil jij graag lesgeven aan de onderbouw van ons vmbo? Heb jij een voorkeur voor het verzorgen van technieklessen? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Lessen natuur-, scheikunde en techniek verzorgen! Dit doe je op een enthousiaste en bruisende manier, waarbij de nadruk ligt op het vak techniek. Jij biedt volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?
 • ‘Geweldige onboarding! Alles is geregeld en staat klaar op het moment dat je start bij Candea. De randvoorwaarden zijn goed geregeld.’
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’
OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de kaders van de school. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start! Onze kernwaarden? Zelfstandig leren, coöperatief leren en betekenisvol leren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je krijgt een aanstelling voor 0,65 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie, heb je na 1 jaar uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten NST.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb jij bij voorkeur ervaring met lesgeven in het vmbo. Verder heb je aantoonbare affiniteit met onze leerlingen. Uiteraard ben jij in bezit van een 2e graads bevoegdheid natuurkunde, scheikunde of techniek.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en
www.candeacollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Eric Robbers, opleidingsdirecteur vmbo. Eric is te bereiken via 0316-367800 of per mail: e.robbers@candea.nl

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot 25 juni 2019. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

P.s. deze vacature heeft al eerder opengestaan. Omdat de kandidaat een andere baan heeft gevonden zetten we de vacature weer open.
Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!