Vacature niet meer actief

Docent verzorging

De vacature

Vacature docent Zorg en AVO bij Produs Arnhem 0,8 FTE – 1,0 FTE
Ben jij onze enthousiaste en ervaren docent Zorg en wil jij ook graag AVO lessen geven aan jouw mentorgroep in de bovenbouw? Heb jij een groot hart voor het praktijkonderwijs en wil jij onderdeel uitmaken van een gedreven team? Ga dan aan de slag bij Produs in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Zorg en AVO lessen geven! Je bent mentor van de bovenbouwgroep waar je een dag in de week de AVO lessen verzorgt (rekenen, Nederlands, cultuur en maatschappij, sociale vaardigheid, wereldoriëntatie, Engels). Daarnaast geef je de opleiding zorg waarbij je lessen geeft zoals persoonlijke verzorging, schoonmaak met microvezel en koken. Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van jouw leerlingen. Je helpt en begeleidt hen en je bent een coach voor je leerlingen. Je bent een prettige en energieke collega voor je team. Behalve een didactische uitdaging ligt er in het werk met deze leerlingen ook een stevige pedagogische uitdaging, met name in je taak als mentor. Als mentor van de bovenbouw ben je het centrale aanspreekpunt voor de leerlingen, ouders, collega’s en externe partijen. Je denkt met het team graag pro-actief mee over ons onderwijs en nieuwe ontwikkelingen. Naast het lesgeven ben je ook bereid je in te zetten voor het vak (inkopen, innovatie). Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, begeleiden/coachen, samenwerken en flexibel.

Waarom werk ik bij Produs Arnhem?
 • ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
 • ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’
 • Of , zoals een van onze leerlingen zegt: ‘‘Het is een goede school waar wij met respect worden behandeld. De leraren zijn echt heel leuk, je kunt grappen met ze maken.”

OVER ONS
Produs is een zeer toegankelijke en kleinschalige praktijkschool, vlakbij station Arnhem-Zuid. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze docenten werken iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. En dat zijn er zo’n 200! Onze docenten zijn sociaal bewogen, betrokken en trots om hier te werken. Dat dit werkt, blijkt wel. Al onze jongeren die afgelopen jaar zijn uitgestroomd, hebben een baan! Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Uiteraard doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je ontvangt een jaarcontract. Bij goed functioneren én voldoende formatie kan dit na 1 jaar worden omgezet in een vast dienstverband.
 • Je gaat aan de slag voor 0,8 - 1,0 FTE.
 • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je bent in het bezit van een afgeronde PABO-opleiding of 2e graads opleiding gezondheidszorg en welzijn. Je hebt ervaring als docent zorg en/ of AVO, bij voorkeur in het praktijkonderwijs. Je hebt affiniteit met onze jongeren en wilt graag met hen werken. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent, verbinding kunt maken, een aanpakker bent en een luisterend oor & coach kunt zijn voor onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Produs Arnhem lees je op www.quadraam.nl en www.produsarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamcoördinator Rick Broekmans. Rick is te bereiken via 026-320 8830 of per mail: r.broekmans@produsarnhem.nl.

SOLLICITEREN EN GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 11 juni 2019. De gesprekken vinden plaats in de week van 17 juni 2019.

ONTMOET JE TOEKOMSTIGE COLLEGA’S
Hebben wij elkaar gesproken en is er een wederzijdse klik? Dan nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Tot binnenkort!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Leidenweg 60

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!