|

Vacature niet meer actief

Docent Muziek 1e graads, 0,6 | 0,8 FTE (regulier)

Docent Muziek 1e graads, 0,6 | 0,8 FTE (regulier)

Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Muziek? Wil jij graag werken in een school met een breed cultuurprofiel? Ga dan aan de slag als docent Muziek op het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?

Je verzorgt lessen muziek in de onderbouw en bovenbouw. Als mentor ondersteun je samen met collega’s een groep leerlingen. Je bent onderdeel van een brede cultuursectie. Samen met collega’s beeldende vorming, drama, KUA en CKV vorm je een dynamisch team dat samen sturing en invulling geeft aan het schoolbrede cultuurprofiel van de school.

Je gaat lesgeven aan havo- en vwo-leerlingen die kiezen voor een sport- of een cultuurprofiel. Die laatste groep volgt meer cultuurvakken. Daar is extra verdieping mogelijk. Je kunt organiseren en coördineren waarbij je contacten onderhoudt met de vooropleiding muziek van ArtEZ, de Hogeschool voor Kunsten in Arnhem.

Waarom werken op het Beekdal Lyceum in Arnhem?

 • Ik werk binnen een fijne vaksectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb
 • De deuren staan hier altijd open.
 • Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd
 • Sommige leerlingen zijn topsporter of volgen een vooropleiding bij ArtEZ, dat vraagt flexibiliteit en geeft dynamiek
 • Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!

OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel omdat we vinden dat cognitieve uitdaging en passie-ontwikkeling elkaar versterken. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers maar er zijn meer leerlingen die kiezen voor maatwerktrajecten. Want we vinden dat leerlingen die meesturen, meer leren. Wij zijn een middelbare school voor havo en vwo met een brugperiode op maat omdat we vinden dat de ontwikkeling na de basisschool niet stopt.

Onze school telt 1.100 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 01 augustus 2023 (eerder starten is bespreekbaar) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Een contract van 0.6 | 0,8 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten en is er formatie? Dan is een verlenging zeker aan de orde!
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal LB (minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573, - bruto per maand).
 • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leidinggevenden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma "Blijf bevlogen!" ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je ervaring met het geven van muzieklessen en je hebt een 1e graad bevoegd. Ervaring is een pre, maar ook jonge (startende) collega’s worden uitgenodigd te solliciteren.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie, reageren op deze vacature kan tot 29 mei 2023. Kies de vorm die bij je past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Dit zal zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over het Beekdal Lyceum en Quadraam lees je op www.beekdallyceum.nl en www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Tamara Hut - Saltik, afdelingsleider Beekdal Lyceum, te bereiken per mail: t.hut-saltik@beekdallyceum.nl

We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!