|

Vacature niet meer actief

Docent Aardrijkskunde 1e graad 0,8 FTE (regulier, nieuwe schooljaar 2023-2024)

Docent Aardrijkskunde 1e graad 0,8 FTE (regulier, nieuwe schooljaar 2023-2024)
Ben jij een bevlogen docent Aardrijkskunde? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij Aardrijkskunde op een eigentijdse manier over? Spreekt de cultuur van het Candea College jou aan? Ga dan aan de slag als docent bij het Candea College in Duiven!


WAT GA JE DOEN?
Hoofdtaak is het ontwikkelen en verzorgen van lessen aan de bovenbouw en onderbouw havo, vwo. Je bent iemand die het interessant vindt om aardrijkskundig denken en doen op een creatieve manier vorm te geven. Je stimuleert leerlingen om hun talenten verder te ontwikkelen. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben

Met jouw passie lever je een bijdrage aan de kwaliteit en de eigenheid van de lessen. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je vindt het leuk om nieuwe materialen voor je lessen te ontwikkelen en te delen met je sectie. Je hebt een onderzoekende houding en bent een teamplayer met lef en visie op het vak aardrijkskunde.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?

 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.’


OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Het Candea College is een middelbare school voor vmbo, mavo, havo en vwo. Het vmbo is gevestigd op de locatie aan de Eltensestraat en havo/vwo op Saturnus in Duiven.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven.

Begeleiding vinden wij ook belangrijk. De eerste tijd kun je rekenen op begeleiding van een ervaren begeleider. Zo zorgen wij voor een goede start!

WIJ BIEDEN JOU!
Wij bieden jou per 01 augustus 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

 • Je ontvangt een contract voor 0,8 FTE voor de duur van 1 schooljaar met mogelijk uitzicht op vast.
 • Je wordt ingeschaald in Docent schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Kom je bij Quadraam werken, dan stimuleren we jou om na te denken over jouw bevlogenheid en jouw toekomst. Vanuit ons programma ‘Blijf bevlogen!’ ondersteunen we je met advies, activiteiten en een uitgebreide toolbox. Meer weten? Lees hier verder.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van een 1e graad bevoegdheid Aardrijkskunde. Bij voorkeur heb je ervaring met lesgeven in het VO en affiniteit met onze doelgroep.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 28 mei 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zal zo spoedig mogelijk na sluiting van de vacature plaatsvinden.

Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl . Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Christien Agricola (teamleider) via c.agricola@candea.nl

Let op: Alleen sollicitaties via www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Saturnus 1 (ST1)

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!