|

Vacature niet meer actief

Docent Technologie | Techniek | ICT 0,6 tot 0,8 FTE (regulier)

Docent Technologie | Techniek | ICT 0,6 tot 0,8 FTE (regulier)
Het Westeraam in Elst koerst af op vernieuwend, vakoverstijgend onderwijs. Ben jij die enthousiaste, energieke, technisch onderlegde en innovatieve docent die net als wij graag buiten gebaande paden denkt? Ga samen met ons en onze leerlingen op onderwijsexpeditie, want; #jijmaakthetverschil

Wat ga je bij ons doen?
Je hebt affiniteit met alles wat met techniek, technologie en ICT-toepassingen te maken heeft. Binnen ons nieuwe Wereldonderwijs, deels gebaseerd op de zeven werelden van techniek & technologie, is jouw expertise van groot belang. Je biedt niet alleen onderwijs in het technieklokaal, maar verbindt verschillende vakgebieden contextrijk aan elkaar in projecten. Dit doe je met een praktische inslag, zowel binnen als buiten de muren van het schoolgebouw.

Je bent begaan met het duurzaamheidsvraagstuk, de energietransitie en andere grote maatschappelijke vraagstukken en weet deze op een toegankelijke manier onderdeel te maken van jouw onderwijs. Daarnaast vragen we je een visie te ontwikkelen over de leerlijn technologie voor het schooljaar 2024 | 2025. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met je collega’s uit andere vakgebieden.

Wie ben jij?

  • Je bent dol op het werken met vmbo-leerlingen en hebt hierin ruime ervaring.
  • Je weet als geen ander dat persoonlijke aandacht de basis is voor optimale leerprestaties.
  • Je begrijpt dat onderwijs pas echt landt als leerlingen weten waaróm ze leren.
  • Je bent een kei in coachend lesgeven en individuele coaching
  • Je hebt lef! We zitten midden in een verandering. Daarop heb je in grote mate invloed maar je moet het wel leuk vinden om die te pakken!
  • Je bent praktijkgericht en ondernemend; je haalt de buitenwereld graag naar binnen.Je houdt van samenwerken, zowel binnen de school als daarbuiten.
  • Je staat te trappelen om samen met je collega’s een deel van ons onderwijs opnieuw vorm te geven en daarin eigenaarschap te nemen.
  • Je bent een aanpakker en komt helemaal tot je recht in een hecht team met veel autonomie binnen kaders.
  • Je bent flexibel, wendbaar, creatief en denkt “out of the box”.
  • Je hebt een bevoegdheid voor het vak techniek, bent daarvoor in opleiding, of hebt aantoonbare ervaring of affiniteit op dat vlak

Waarom werk ik op Het Westeraam?

· Contextrijk onderwijs zorgt ervoor dat ik mijn leerlingen beter kan uitleggen waarom zij dingen leren. Dat zorgt voor meer gemotiveerde kids in mijn klas. Clemon Franssen, docent Nederlands

· Met één team verantwoordelijk zijn voor zowel het onderwijskundig, als het pedagogische aspect van ons onderwijs, zorgt voor verbinding. Ik voel daardoor veel meer eigenaarschap. Charlotte van den Brink, Docente Mens & Wereld

· Leren gebeurt samen en vanuit nieuwsgierigheid. Op basis van vertrouwen haal je het beste in elkaar naar boven. Dat je van waarde mag zijn in het leerproces van de leerling is waarom ik op HW werk. Nikki Kolks, docente Engels

OVER ONS
Het Westeraam is een jonge en levendige vmbo-school in Elst (Gelderland). We bieden onze bijna 600 leerlingen drie routes: de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte en de gemengde leerweg. Ons uitgangspunt? Leerlingen de kennis en vaardigheden leren waaraan zij in de toekomst veel hebben. Wij kénnen en zíen onze leerlingen en hebben oog voor wie zij (willen) zijn. Buitenschools leren, maatwerk in onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Onze Werelden draaien om contextrijk onderwijs via een persoonlijke leerroute met regie op het eigen leren. Meer weten? Bekijk dan dit filmpje! In ons enthousiaste, fijne team krijg je volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden: samen werken en samen ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid, vertrouwen en verbinding!

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de onderwijsgroep met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij werken veel samen met de Quadraam-scholen vmbo Maarten van Rossem in Arnhem-Zuid en met het aangrenzende Lyceum Elst (mavo, havo en vwo).

WIJ BIEDEN JOU:
Een inspirerende en uitdagende werkomgeving per 1 augustus 2023. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO:

· Een arbeidscontract tot 31-07-2024 voor 0,6 tot 0,8 FTE. Bevalt het van beide kanten goed, dan verlengen we jouw contract mogelijk.

· Inschaling op basis van jouw kennis en ervaring, in schaal LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.019, - en maximaal € 5.329, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).

· 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

· Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo heb je de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten. Ook kun je kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue of Bol.com, et cetera.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

KENNISMAKEN? #GEWOONDOEN!
Ben jij die bevlogen docent die popelt om met onze vmbo-leerlingen aan de slag te gaan? Stuur je sollicitatie in vóór 25 juni 2023. Je bent vrij in de vorm die je kiest: brief, cv, Powerpoint, video … Verras ons vooral! Zijn wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek!

Meer informatie over Quadraam en Het Westeraam lees je op www.quadraam.nl en https://www.hetwesteraam.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Koen Loose, afdelingsleider onderbouw: k.loose@hetwesteraam.nl

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of over wat wij jou allemaal te bieden hebben? Ben je benieuwd of je bij de Quadraam-scholen past? Ga dan naar: www.werkenbijquadraam.nl. Altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Het Westeraam

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!