|

Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke opvoeding 1 FTE (schooljaar 2023-2024)

Lijkt het jou fantastisch om als docent LO gymlessen te gaan verzorgen aan onze geweldige praktijkschoolstudenten! Kleine klassen van maximaal 16 leerlingen geven je alle ruimte. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Als docent lichamelijke opvoeding heb jij de unieke kans om een blijvende impact te maken op het leven van onze leerlingen. Jij bent degene die hen kan helpen te ontdekken welke sporten en bewegingsvormen hen écht aanspreken, en hen aanmoedigt om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te bereiken.

Naast lesgeven verzorg je ook toffe sportdagen en andere leuke activiteiten. Met jouw gepassioneerde aanpak, stimuleer je niet alleen fysieke kracht en vaardigheden, maar ook zelfvertrouwen, teamwork en discipline. Je creëert een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun niveau of achtergrond, en waarin iedereen wordt aangemoedigd om hun persoonlijke doelen te bereiken.

Over Produs Praktijkonderwijs
Produs is de praktijkschool in Arnhem Zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 170 leerlingen. Ons team bestaat uit 40 collega’s. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling, zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken.

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en is zeer toegankelijk en benaderbaar. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

Onze waarden? Vertrouwen, betrokken, meelevend, verantwoordelijkheid, ambitieus en werken vanuit kansen!

Wij bieden jou!

Wij bieden je per 1 augustus 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een aanstelling van 1 FTE tot einde schooljaar (juli 2024). Wil je minder uren werken, ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573,-(CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid voor professionalisering! Om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt
Jij geniet ervan om nauw samen te werken met onze leerlingen en je voelt een sterke affiniteit met hen. Daarnaast hechten we veel waarde aan een prettige werkhouding. Jouw persoonlijkheid is inspirerend en zorgt ervoor dat de kinderen graag naar jou toe komen.

Als collega ben je een waardevolle aanvulling voor ons team. En als je ook nog eens een goed gevoel voor humor hebt, dan scoor je zeker extra punten bij ons! Uiteraard beschik je over een lesbevoegdheid (ALO) en heb je ervaring in het praktijkonderwijs.

Laten we kennismaken
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag jouw reactie. Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal! Doe dit uiterlijk voor 31 mei 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Je hoort snel van ons wanneer deze zijn.

Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze locatie directeur, Nicole Roseboom. Nicole is bereikbaar op 0638328775 of per mail: n.roseboom@produsarnhem.nl.

En verder
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test! En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!