|

Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent Agora 0,5 | 0,7 FTE (regulier, nieuwe schooljaar 23-24)

Onderwijsassistent Agora 0,5 | 0,7 FTE (regulier, nieuwe schooljaar 23-24)
Ben jij een enthousiaste onderwijsassistent met ervaring in het voortgezet onderwijs? Maak jij makkelijk contact met leerlingen en kun jij structuur bieden? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan bij team Agora op het Liemers College locatie Heerenmäten? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Bij Agora halen kinderen een regulier diploma via een andere route. Wat Agora anders maakt, is dat een kind bij ons leert vanuit zijn/haar eigen interesses. Bij Agora werken we in de eerste jaren niet met vakken, maar met challenges. Hierbij bepaalt de leerling wat hij/zij wil leren en hoe hij/zij dat wil leren. Voor vakinhoudelijke kennis schakelen de leerlingen vak-experts in. Dit kunnen docenten zijn die op het Liemers College werken, maar óók experts van buitenaf. Er is apart aandacht voor Nederlands, Engels en wiskunde. Leerlingen kunnen workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen en bij professionals op bezoek gaan. Alles volgens eigen planning en op eigen niveau.

In de laatste jaren bij Agora kiezen de leerlingen een vakkenpakket waarin ze eindexamen gaan doen. Voor elk van deze vakken krijgen de leerlingen minimaal één keer per week begeleiding van een vakdocent. Daarnaast blijft de coach de leerlingen begeleiden in hun leerproces. Uiteindelijk werken ze zo samen, op Agoriaanse wijze, toe naar een regulier mavo-, havo- of vwo-diploma

In jouw baan als onderwijsassistent ondersteun jij de coaches en de leerlingen. Geen dag is hetzelfde! Je begeleidt leerlingen bij het aanbrengen van structuur in de dagelijkse gang van zaken. Contact maken met de leerlingen, coachen en het enthousiasmeren van de leerlingen is hierbij belangrijk. Je spreekt leerlingen aan op (on-) gewenst gedrag en hebt een signalerende functie. Bij afwezigheid van een coach begeleidt je de groep gedurende de dag. Je hebt een brede algemene ontwikkeling waarmee je de leerlingen kan helpen en inspireren.

Tot slot herken je jezelf in de woorden: enthousiast, plannen en organiseren, pro-actief, teamspeler, inspireren, motiveren en belangrijk, humor.

Je vaste werktijden zullen ongeveer zijn van: 8.45 tot 14.30 op ma-di-do-vr en op woensdag van 8.45 tot 12.15 uur.

Waarom werk ik bij het Liemers College?
“Ik krijg hier de kans om een nieuw onderwijsconcept uit te bouwen. Een uitdagende en leuke baan, met een klein team en fijne collega’s. Het werk met de Agora leerlingen is erg afwisselend en er wordt ook veel eigen initiatief van jou als coach verwacht. Die vrijheid voor leerlingen en voor ons als personeel vind ik heerlijk!” Paulien van Ekeren, coach Agora Liemers College

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (start nieuwe schooljaar maar uiteraard startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO-VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor circa 0,5 tot 0,7 FTE tot het eind van het nieuwe schooljaar 2023/24. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid behoort verlenging of een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden!
  • Je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2,047,- en maximaal € 2.961,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband (CAO-VO).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je een diploma Onderwijsassistent op zak of heb je een PABO diploma. Je hebt aantoonbare ervaring en hebt affiniteit met onze leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd en wil je ons team graag ontmoeten? Dan ontvangen we graag uiterlijk voor 19 juni jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. We streven ernaar de procedure vóór 1 juli afgerond te hebben. De gesprekken zullen dan ook plaats vinden in week 25 en 26. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Petra Schijvens. Teamleider Agora. Petra is te bereiken per mail agora@liemerscollege.nl of via telefoonnummer 0316- 583800. Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl.

LET OP: alleen reacties via www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!