|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands 2e graad, 0,5 FTE (nieuwe schooljaar 23-24)

Docent Nederlands 2e graad, 0,5 FTE (nieuwe schooljaar 23-24)
Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Nederlands? Help jij onze leerlingen mee om hun spelling, woordenschat, grammatica, spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid naar een hoger niveau te tillen? Ga dan aan de slag als docent Nederlands op onze twee locaties Zonegge & Landeweer van het Liemers college.

WAT GA JE DOEN?

Als docent Nederlands ga je les geven aan onze vmbo onderbouw, bovenbouw & examenklassen aan zowel BB, KB als GT/TL.

Naast je vaklessen houd je je bezig met het organiseren van excursies, het ontwikkelen van lesplannen en lesmateriaal en het enthousiasmeren van leerlingen voor het vak Nederlands. Jij geeft les op een enthousiaste manier, waarbij jij de leerlingen stimuleert om hun talenten verder te ontwikkelen. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Omdat sommige van onze leerlingen op hoog niveau sporten en dansen, bied jij waar mogelijk maatwerk en pas jij daar je werkvormen op aan.

Met jouw passie lever je een bijdrage aan de kwaliteit en de eigenheid van de lessen. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je sectie. Je vindt het leuk om nieuwe materialen voor je lessen te ontwikkelen en te delen met je sectie. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, proactief, zelfstandig, accuraat, stressbestendig, flexibel en vakinhoudelijk sterk.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een dienstverband van een heel schooljaar voor circa 0,5 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je (bijna) in bezit van een tweedegraads bevoegdheid Nederlands. Bij voorkeur heb je ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs. We begeleiden je goed, een coach vanuit de interne begeleiding nieuwe docenten (IBD) is aanwezig en een eventuele buddy is mogelijk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 25 juni 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal!

LET OP: We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider Serge de Bie. Serge is te bereiken via s.debie@liemerscollege.nl of op 0316 583800.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!