|

Vacature niet meer actief

Docent Biologie 2e graad, 0,5 FTE (vervanging, schooljaar 2023-2024)

Docent Biologie 2e graad, 0,5 FTE (vervanging, schooljaar 2023-2024)
Ben jij een zelfstandige docent Biologie? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij Biologie op een eigentijdse manier over? Toon jij graag initiatief en vind jij het een uitdaging mee te bouwen aan een school in groei en ontwikkeling? Ga dan aan de slag op het Lyceum Elst, de school met als motto “De keuze is aan jou!”.

WAT GA JE DOEN?
Biologie geven aan onze mavo en de onderbouw van havo en vwo. Daarnaast wil je graag mentor zijn. Dit doe jij op een enthousiaste en motiverende manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan.

Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team. Jij herkent je in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, autonoom, resultaatgericht en initiatiefrijk.

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?

  • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
  • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
  • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

OVER ONS
Het Lyceum Elst (vwo, havo, mavo) is een jonge, groeiende school met inmiddels 1050 leerlingen in Elst (Gelderland). Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven.

Onze schoolleiding geeft jou volop de ruimte en vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Begeleiding van nieuwe collega’s vinden wij ook belangrijk.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (schooljaar 2023-2024) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een tijdelijk dienstverband tot 23 december 2023 voor 0,5 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een docent Biologie, met bij voorkeur ervaring op een mavo-havo-vwo school. Uiteraard ben je in bezit van een 2e graad bevoegdheid. Heb je je bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 15 juni 2023 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Meer informatie over Quadraam en het Lyceum Elst lees je op www.quadraam.nl en www.lyceumelst.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met de vacaturehouder Wout Claessens. Wout Claessens is te bereiken per mail w.claessens@lyceumelst.nl of via het telefoonnummer van Lyceum Elst 0481 - 362 920.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!