Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent 0,9 FTE (tijdelijk ivm verlof)

De vacature

Onderwijsassistent op het Liemers College, locatie Landeweer, 0,9 FTE (vervanging)
Ben jij een ervaren en enthousiaste onderwijsassistent? Wil jij graag docenten ondersteunen en leerlingen assisteren op de leerpleinen? Heb jij affiniteit met onze leerlingen? Ga dan aan de slag op het Liemers College, locatie Landeweer in Zevenaar!

WAT GA JE DOEN?
In overleg en afstemming met de docenten instrueer en begeleid je individuele en groepen leerlingen. Je surveilleert tijdens pauzes en bij toetsen. Je doet administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van leerling gegevens in de daarvoor bestemde systemen. Je motiveert en inspireert leerlingen in een veilige en uitdagende leeromgeving, zodat jij het beste uit hen weet te halen. Je zorgt ervoor dat binnen de les de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, stevige persoonlijkheid, pro-actief, inspireren & motiveren.

Waarom werk ik bij het Liemers College, locatie Landeweer?
Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!’

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze docenten! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectief en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 19 augustus 2019 tot 31 december 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een dienstverband voor 0,9 FTE wegens vervanging zwangerschap.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als onderwijsassistent in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.874,00 en maximaal € 2.710,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Nederlands. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een ervaren onderwijsassistent (medior). Je bent in bezit van een MBO opleiding tot onderwijsassistent. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze vmbo-leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de locatie Landeweer van het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Hanneke Benjamins, onderwijsdirecteur. Hanneke is te bereiken via 0316-583800 of per mail: h.benjamins@liemerscollege.nl.

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 20 juni 2019. De gesprekken vinden zo spoedig mogelijk daarna plaats.
Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!