Vacature niet meer actief

Strategisch adviseur centrale directie

De vacature

VACATURE STRATEGISCH ADVISEUR CENTRALE DIRECTIE, CANDEA COLLEGE DUIVEN, 0,8 FTE

Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte en betrokken strategisch adviseur? Ben jij dé sparringpartner voor onze centrale directie en ons managementteam? En wil jij onze ambities mee vormgeven? Ben jij analytisch sterk onderlegd, geïnteresseerd in onderwijs en kun jij ver vooruit denken? Ga dan aan de slag op het Candea College in Duiven!

WAT GA JE DOEN?
Als sparringpartner en rechterhand van de centrale directie is het jouw taak om onze ambities verder vorm te geven. Je bent kritisch, gaat discussies niet uit de weg en wat je zegt klopt. Onze directie kan jou blindelings vertrouwen. Doelen stellen, analytisch denken en werken vanuit kansen geven jou energie. Je hebt een belangrijke rol in ons managementteam. Wat ons kenmerkt? Wij zijn ambitieus en zeer betrokken! Wij stellen hoge eisen aan ons werk en aan elkaar. Dat houdt ons scherp. We dagen elkaar uit, zijn eigenwijs en denken graag out of-the-box.

Waarom werk ik op het Candea College in Duiven?
 • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd. Daardoor hebben we hier veel zeggenschap’
 • ‘Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor alle niveaus. Van vmbo tot en met gymnasium en een technasium. Ook zijn wij een academische opleidingsschool en spelen wij een belangrijke maatschappelijke rol in Duiven en omgeving.
Op het Candea College is veel ruimte voor vernieuwende ideeën en eigen initiatieven. Wij zijn een zeer gezonde school en werken nauw samen met andere scholen en Quadraam.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Een jaarcontract met een dienstverband voor 0,8 TE. Bij goed functioneren, ontvang je na 1 jaar een vaste aanstelling.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 3.461,- en maximaal € 5.546,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een tablet en telefoon.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding en een vergoeding voor zakelijke kilometers, conform CAO VO.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken. Ook kun je deelnemen aan een intervisietrajecten.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk en je te ontwikkelen door middel van scholing.
 • Daarnaast bieden wij je een inwerkprogramma van 2 maanden.
WAT BIED JIJ?
 • Energie, pro-activiteit en analytisch vermogen!
 • Jij werkt zeer nauwkeurig en bent in staat mee te denken over complexe organisatorische, bedrijfskundige en onderwijskundige uitdagingen.
 • Je beschikt over een WO werk- en denkniveau, verkregen vanuit minimaal 10 jaar werkervaring en minimaal een afgeronde HBO-opleiding.
 • Heb je ervaring met rooster- en formatiezaken, kwaliteitsbeleid en onderzoek in scholen? Dan is dat een pre.
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze voorzitter van de centrale directie, Léon Lucas. Léon is te bereiken via per 0316-367800 mail: l.lucas@candea.nl.

Solliciteren kan alleen via Meesterbaan tot en met 27 juni 2019.

Hebben wij elkaar gesproken en hebben we een wederzijdse klik? Dan behoort een dagje meelopen en kennismaken met je toekomstige collega’s zeker tot de mogelijkheden. Tot binnenkort!


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!