Vacature niet meer actief

Vacature Docent Biologie op het Maarten van Rossem 0,6 FTE

De vacature

VACATURE DOCENT BIOLOGIE OP HET MAARTEN VAN ROSSEM ARNHEM, 0,6 FTE

Ben jij onze enthousiaste docent Biologie? Heb jij een groot hart voor onze VMBO leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Ga dan aan de slag op het Maarten van Rossem in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Lessen geven aan de bovenbouwgroepen! Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van jouw leerlingen. Je helpt en begeleid hen en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt met het onderwijsteam bovenbouw en de sectie exact graag proactief mee over innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Je herkent jezelf in de woorden: leergierig, betrokken, helpen, begeleiden/ coachen, samenwerken en flexibel en coachen.

Waarom werk ik op het Maarten van Rossem?
 • ‘Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.’
 • ‘Het gaat verder dan alleen onderwijs het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.’
OVER ONS
Het Maarten van Rossem in Arnhem is een kleinschalige school en goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 420 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je krijgt een tijdelijk dienstverband van 0,6 FTE per 1 augustus 2019 voor een jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatie heb je mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in de LB schaal. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.186,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten Biologie.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je bent welkom voor een gesprek als je een 2e graads bevoegdheid Biologie hebt of in de afrondende fase van die studie zit. Enige ervaring in de bovenbouw van het vmbo is een pré.

Verder vinden we het belangrijk dat:
 • Je het klassenmanagement, consistente lesopbouw, feedback geven, differentiatie, pedagogisch handelen en interactief werken goed in de vingers hebt;
 • Je zelf ook graag leert en jezelf verbetert;
 • Je erop gericht bent het maximale uit je leerlingen te halen;
 • Je focus kunt aanbrengen in je werk en resultaatgericht bent;
 • Je er energie van krijgt om samen met je collega’s te werken aan de verdere verbetering en ontwikkeling van onze school.

LATEN WE KENNISMAKEN!
We komen graag met je in contact. Heb je vragen over de functie? Wil je een kijkje in de school nemen? Neem gerust contact op met Dianne Sterk of Bjorn Vos, beide afdelingsleiders en bereikbaar op (026) 3202860. Meer informatie vind je ook op www.maartenvanrossem.nl.

Je kunt tot en met 24 juni 2019 op deze vacature reageren. Dat kan alleen via Meesterbaan.nl. De gesprekken vinden zo spoedig mogelijk daarna plaats.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Groningensingel 1235

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!