Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent 0,8 - 1,0 fte (regulier)

De vacature

Vacature Onderwijsassistent op het Candea College, locatie Saturnus, 0,8-1,0 FTE

Ben jij een enthousiaste en pro-actieve onderwijsassistent? Wil jij graag onze docenten ondersteunen en leerlingen assisteren in de mediatheek en in de lokalen? Heb jij affiniteit met onze havo/vwo-leerlingen? Ga dan aan de slag op het Candea College, locatie Saturnus in Duiven!

WAT GA JE DOEN?
Assisteren in de mediatheek en lessen opvangen! Dit doe jij op een motiverende en daadkrachtige wijze. Je houdt toezicht als leerlingen huiswerk moeten maken, of na moeten blijven. Je vangt als het nodig is lessen op en vindt het geen probleem om leerlingen uit een klaslokaal te halen als dat nodig is. In overleg en afstemming met onze docenten instrueer en begeleid je individuele leerlingen en groepen leerlingen. Je bent iemand die makkelijk verbinding maakt en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen. Het is een dynamische functie die iedere dag anders is! Je bent flexibel en het geeft jou energie om meerdere taken naast elkaar te verrichten. In hectische situaties weet jij goed de prioriteiten te stellen en blijf je altijd rustig.
Je bent een teamspeler en ook bereid om licht administratieve werkzaamheden te verrichten wanneer dat nodig is. Je werkt 5 dagen per week van 08:00 tot ongeveer 17:00 uur.

Jij herkent jezelf in de woorden: stevige persoonlijkheid, pro-actief, duidelijk, grenzen aan kunnen geven, openheid, relativeren en humor.

Waarom werk ik op het Candea College?
‘Ik vind het belangrijk om kinderen zichzelf te zien ontwikkelen! Mijn inspanning draagt daar aan bij en dat is mooi om te zien’. Arja Wendrich, onderwijsassistent & absentie coordinator Candea

OVER ONS
Het Candea College is een brede school, verdeeld over twee locaties in Duiven. Beide locaties zijn goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor vmbo tot en met gymnasium en een technasium. Wat onze locatie havo/vwo op het Saturnus kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast, fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een jaarcontract voor 0,8-1,0 FTE. Bij goed functioneren en voldoende formatie, heb je na 1 jaar uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5 of 6. Het salaris bedraagt dan minimaal € 1.811,00 en maximaal € 2.710,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere onderwijsassistenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
  • Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, staat alles voor je klaar. Zo zorgen wij voor een goede start!


WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je bent in bezit van een MBO opleiding tot onderwijsassistent. Heb je ervaring (werk of stage) in het voortgezet onderwijs dan is dat zeker een pre! Verder vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze havo/vwo-leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de locatie Saturnus van het Candea College lees je op www.quadraam.nl en www.candea.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Wieteke Meessen, opleidingsdirecteur. Wieteke is te bereiken op 0316-367800 of per mail: w.meessen@candea.nl

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan alleen via Meesterbaan tot en met 24 juni 2019. De gesprekken vinden plaats op 27 juni a.s.


Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Saturnus 1

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!