Vacature niet meer actief

Technisch Onderwijsassistent Natuurkunde

De vacature

Technisch Onderwijsassistent Natuurkunde (TOA) op het Liemers College, Heerenmaten, 0,7 FTE
Ben jij een enthousiaste en ervaren technisch onderwijsassistent (TOA) voor het vak Natuurkunde? Heb jij affiniteit met onze havo en vwo-leerlingen en krijg jij energie van het begeleiden en (technisch) ondersteunen bij practica? Ga dan aan de slag als TOA Natuurkunde op het Liemers College in Zevenaar!

WAT GA JE DOEN?
Als TOA ondersteun jij onze docenten natuurkunde bij de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering van practica. Hieronder vallen ook praktische delen van profielwerkstukken. Je bent initiatiefrijk, staat open voor nieuwe ideeën en kan practica inrichten en (mede) ontwerpen. Samen met de andere TOA’s ben je tevens breed inzetbaar voor ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van practica van de overige bètavakken. Verder draag je zorg voor bestellingen, het beheer en onderhoud van de practicummaterialen en gereedschappen.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, óók voor onze docenten! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat de locatie Heerenmaten kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Openheid, reflectie en humor.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
  • Je krijgt een jaarcontract voor 0,7 FTE. Bij goed functioneren én voldoende formatieruimte, heb je na 1 jaar uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 1.922,00 en maximaal €2.986 bruto per maand bij een volledige werkweek (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere technisch onderwijsassistenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waar innovatieve projecten worden opgezet.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond of beschikt over hbo werk- en denkniveau met werkervaring en vakkennis op het gebied van natuurkunde of elektrotechniek. Je hebt affiniteit met onze leerlingen. Je kunt tijdens het begeleiden je kennis en enthousiasme delen. Je kunt goed organiseren en je organiseert je eigen werk zo, dat je goed benaderbaar en laagdrempelig bent voor leerlingen en collega's. Je ziet het werk liggen en bent bereid jezelf te blijven ontwikkelen. Verder ben je bereid je collega-TOA’s bij de overige bètavakken te ondersteunen.LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de locatie Heerenmaten van het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Stefan Vink, docent natuurkunde. Stefan is te bereiken via 0316-583800 of per mail: s.vink@liemerscollege.nl.

SOLLICITEREN & GESPREKKEN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 27 juni 2019. De gesprekken vinden kort daarna plaats.

Hebben wij elkaar telefonisch gesproken en is er tijdens het gesprek duidelijk een wederzijdse klik? Dan nodigen wij jou van harte uit een dagje mee te lopen of kennis te maken met een van je toekomstige collega’s. Tot binnenkort!
Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Zevenaar

Postbus 412

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!