Vacature niet meer actief

Docent Natuurkunde 1e of 2e graad 0,5-0,7 FTE (regulier)

De vacature

Vacature docent Natuurkunde 1e of 2e graad op het Stedelijk Gymnasium Arnhem,
0,5-0,7 FTE (vast contract)

Ben jij een creatieve docent natuurkunde? Wil jij samen met onze enthousiaste TOA’s onze leerlingen laten experimenteren en ontdekken? Wil jij graag lesgeven aan leerlingen in de onderbouw en bovenbouw van ons Gymnasium? Ga dan aan de slag als docent Natuurkunde op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Natuurkunde les geven! Je weet jouw enthousiasme voor het vak over te brengen op leerlingen, waarbij jij volop ruimte biedt om te experimenteren en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en past je werkvormen daar op aan. Je maakt zo nodig aanvullend lesmateriaal en geeft mogelijk ook enkele uren NLT (Natuur, Leven & Technologie). Ook is er ruimte om zelf een cursus te geven in ons keuzeprogramma Schola. Je bent een inspirerende coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.
Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, inspireren & motiveren, vakinhoudelijk sterk.

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?
 • ‘Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en fouten te maken’
 • ‘Je geeft les aan nieuwsgierige en ook een tikkie eigenwijze leerlingen’
 • ‘Op onze school staan docenten en leerlingen voor je klaar om te helpen’

OVER ONS
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 1000 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoriaal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen. Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2019 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.
 • Je krijgt een jaarcontract voor 0,5-0,7 FTE. Heb jij nu een vast contract? Dan is starten met een vast contract zeker bespreekbaar!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en huidige inschaling. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent in LB of LC. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.747,00 en maximaal € 4.878,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, te kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten natuurkunde. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een docent Natuurkunde. Uiteraard ben je in bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je affiniteit hebt met onze gymnasium leerlingen.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en het Stedelijk Gymnasium lees je op www.quadraam.nl en www.gymnasiumarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze rector, Mirjam Stuiver- Zaal. Mirjam is te bereiken via 026-3209840 of per mail: m.stuiver@gymnasiumarnhem.nl.

SOLLICITEREN
Reageren kan via Meesterbaan tot en met 28 juni 2019. De gesprekken vinden plaats op 2 en 4 juli 2019.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thorbeckestraat 17

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!